Kvinne redder bedårende valp fra rusten kasse i Puerto Rico etter orkan

En kvinne var på reise i Puerto Rico da hun så en liten valp i en rusten kasse. Hun visste der og da at hun måtte hjelpe henne.

Etter orkanen Maria var mange herreløse i trøbbel og mange kjæledyr ble etterlatt da familiene deres ble tvunget til å dra. For å dokumentere og bevisstgjøre om problemet hadde Kristen Aaron tatt turen til Puerto Rico. Det var da hun oppdaget Carolina, som hun etter hvert ble døpt.

Hun gikk gjennom de mange kassene med hunder da hun så en valp helt alene. I det øyeblikket Kristen tok valpen opp av kassen lyste hun opp. «Det var da det hele endret seg,» sier Kristen i videoen.

Kristen bestemte seg for å oppfostre Carolina akkurat der og da. Etter å ha brakt henne tilbake til New York, kom Carolinas unike personlighet gradvis ut. Hun var bare glad og lykken hennes var smittsom fordi det sekundet hun dro til veterinæren var livet hennes i ferd med å endre seg!

Se den hjertevarmende videoen for å se hvordan Carolina gikk fra bokstavelig talt å dø i en kasse alene til å ha sin helt egne familie.