Han sier til legen at kona bare er sur. Legens svar er HELT utenom det vanlige.

Det å være gift er ikke bare bare. Problemer oppstår, og på et eller annet tidspunkt kommer man til å irritere seg over sin bedre halvdel.

Historien vi skal dele med deg nå, handler om en mann som ikke lenger orket humøret til kona. Han mener hun er sur og sint helt uten grunn. Mannen ønsker derfor hjelp og veiledning fra legen sin.

Rådet doktoren kommer med, er så fantastisk at det tar lang tid før man klarer å slutte å le. Han har både innsikt, sans for humor og en elegant måte å ordlegge seg på. Bedre blir det ikke!

Kona mi er så sur

Mannen drar til legen for en rutinekontroll, og da passer han på å fortelle om konas dårlige humør.

«Hva er problemet?» spør legen.

«Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hver eneste dag føles det som om hun blir forbanna uten å ha en grunn. Det gjør meg urolig!», sier mannen.

Legen svarer: «Jeg har en kur for det. Når du merker at kona di begynner å bli sur, ta bare et glass vann og la vannet gurgle i munnen din. Svelg det ikke, men fortsett å gurgle til hun roer seg ned, eller forlater rommet».

To uker senere kommer mannen tilbake til legen for kontroll, da ser han mye friskere og raskere ut.

«Det var en briljant idé» sier mannen til legen. «Hver gang min kone begynte å miste humøret, så gurglet jeg med vann i munnen. Jeg gurglet og gurglet, og til slutt roet hun seg ned. Hvordan kan ett glass vann ha den effekten?».

Legen svarer: «Vannet i seg selv gjør ingenting. Det er det at din munn er lukket som løser problemet».

Bare ta og DEL denne historien hvis du elsket legens råd!