Hun ber sine tre hunder om å stille seg på linje. Men se hva hunden til høyre gjør.

Når jeg prøver å trene opp hunden min, gjør han sitt beste for å gi meg et helvete. Jeg er sikker på at dere alle vet hvor vanskelig det er å trene dem. Så når jeg kommer over veltrente hunder på internett, blåser det meg helt av banen. Følgende video inneholder en fantastisk hundetrener og hennes strålende hundetrio. Vent til du ser hva hun kan få sine søte tre bisker til å gjøre!

Emily Larlham er en ekstraordinær trener som driver en hundetreningsvirksomhet i California og holder seminarer rundt om i verden. Hun startet sin karriere som en omsorgsperson på et krisesenter før hun startet sin egen virksomhet. Hun er veldig dyktig, og hun ser også ut som en kjærlig trener. Emilys motto er «Hunder er de beste lærerne». I dette klippet viser hun oss ferdigheter og triks utført av hennes tre hunder; en border collie, en terrier, og en chihuahua. Du vil bli overrasket når du ser hva de kan!

Se denne utrolige videoen nedenfor!