Simon Cowell blir «sint» etter at han opplever det han kaller «seriens beste opptreden(!!!)»

Wow! Sjekk ut dette! ♥️
tom ball
Etter årevis med å dømme ulike talentshow, er det ikke ofte fans ser Simon Cowell bli emosjonell over en opptreden. Vel, Tom Ball klarte absolutt det på America’s Got Talent: All-Stars.

Den 24 år gamle skolelæreren Tom Balls fantastiske gjengivelse av «The Sound of Silence» på America’s Got Talent: All-Stars ga ham ikke bare stor ros fra alle dommerne – den ga ham en gruppesamkjørt Golden Buzzer-gullknapp fra et enstemmig dommerpanel! 🛎🎊

På slutten av forestillingen ga dommere Simon Cowell, Howie Mandel og Heidi Klum ham en stående applaus. Men hoveddommeren overrasket folk da han umiddelbart ble alvorlig i tonen og tilbakemeldingen sin:

«Jeg er faktisk sint over noe,» sa Simon på showet. «Jeg skulle ønske dette var første gang jeg noen gang hadde hørt deg synge,» fortsatte han, og henviste til da Simon hørte Tom første gang våren 2022, og sammen med resten av AGT: All Stars-fansen, lot seg imponere over hans audition.

Ville ha vunnet med denne fremførelsen

Det er helt klart at Tom har rørt noe så sjeldent som en hjertestreng hos «slemme-Simon». Selv om talentet hans var udiskutabelt da han var med i Britain’s Got Talent året før, endte Tom faktisk på andreplassen i konkurransen.

Spørs om ikke Simon egentlig mener at det var Tom som burde ha vunnet fjorårets konkurranse i England – og at med opptredenen han leverer NÅ, ville han utvilsomt ha kommet som nr. 1, og derfor er Simon rett og slett «sint».

«Du er som Susan Boyles barnebarn, fordi det du gjør er ikke det vi forventer,» proklamerte Simon Cowell, og refererte til Britain’s Got Talent-fenomenet hvis «I Dreamed a Dream»-opptreden gjorde henne til en viral sensasjon tilbake i 2009 og kick-startet hennes sangkarriere. «For min del er dette den beste prestasjonen vi har sett gjennom hele serien.»

Og vi stadfester samtidig at dette er de flotteste ordelagene Simon noensinne har ytret overfor en deltaker så langt. Det, alene, sier sitt.

Og med dét har iallefall Tom sikret seg en «ny sjanse» (til å vinne), ettersom han ble sendt rett videre til neste runde via gruppe-Golden Buzzer-knappetrykkingen fra alle tre dommerne. Det beviser at han er en deltaker folk trenger å se opp for gjennom hele sesongen.

DEL denne formidable opptredenen som hoveddommer Simon bedømmer å være den BESTE gjennom hele «Got Talent»-serien, med dine venner for å lyse opp dagen deres. Bruk blå Facebook-deleknapp under for å DELE NÅ.