Det skulle være en helt vanlig bryllupsseremoni – men se hvem som stjal showet.

Har du hørt om «bryllupskrasjere»? I denne historien skal du få bli kjent med en sånn en. Måten hun gjør det på må sies å være helt unik!

For fem år siden døde eieren til Freya og hun ble satt inn på et kennel. Kort tid etter ble hun adoptert av en ny familie. Hennes nye eiere beskriver møtet med Freya som kjærlighet ved første blikk, og det tok ikke lang tid før Freya var en del av deres familie.

«Hun er en perfekt hund,» sa Kat Kenny, Freyas mor. «Hun kan ligge og slappe av hele dagen, så lenge hun får lov, og kommer overens med alle!»

freya11


Da Freyas foreldre skulle planlegge bryllupet sitt, var det ingen spørsmål om at Freya skulle være med. De ønsket å ha Freya som en av sine brudepiker, og da bryllupsdagen endelig kom kunne Freya knapt stå stille. Hun var så begeistret for hennes foreldres store dag!

«Hun var en engel,» forteller Kat. «Hun hadde vært inne hos meg mens jeg og mitt brudefølge gjorde oss klar, så fikk Freya gå ut rett før vi kom ut. Hun tok midtgangen med storm! Hun gikk opp og ned til hver rad for å hilse på alle gjestene – hun ville sikre seg at alle visste hvem som var stjernen i showet.»

freya21

Under sermonien fikk Freya frie tøyler til å gjøre det hun selv ønsket. Hun vandret rundt og fikk masse kjærlighet og oppmerksomhet av gjestene. Hun hadde det fabelaktig og koste seg, helt til naturen kalte på henne.

freya31

Når hun ikke klarte å holde seg lengre, fant hun det perfekte stedet bak alteret – der hadde hun perfekt overblikk over hele bryllupet.


Flesteparten av gjestene la merke til det med en gang, men var høflige og lot det ligge. Ingen rynket på nesen, utenom moren til bruden som ble helt forskrekket over hva Freya gjorde.

«De aller fleste hadde allerede lagt merke til det, men valgte å ikke si noe, men min mor klarte selvfølgelig ikke å la vær og ropte ut ‘Å NEI, Freya!’, som gjorde at alle ble oppmerksom på hva Freya gjorde,» forteller Kat. «Hun hadde jo vært inne mesteparten av dagen – må man så må man jo bare!»

freya41

Bruden og brudgommen braste ut i latter. De hadde ikke noe imot forstyrrelsen, og var bare takknemlig for at Freya var der for å skape ekstra underholdning og latter under vielsen.

«Vi ønsket at bryllupet skulle være fullt av latter og godt humør, og man får virkelig kjent på lattermusklene når en gigantisk hund setter seg bak alteret og legger en solid kabel,» sier Kat lattermildt. «Det var kveldens store samtaleemne. Vi er et par som elsker å lage minner med alle rundt oss, spesielt våre lodne barn, og vi kunne ikke bedt om noe mer tilfeldig eller morsommere enn dette!»


Så snart Freya var ferdig med sitt, fikk hun stående applaus av gjestene. Hun spradet stolt tilbake til bryllupet.

freya51

«Hun kom løpende tilbake til oss, utrolig stolt og meget begeistret i utrykket, og tok til seg applausen gjestene ga henne,» fortalte Kat.

Bryllupet var vakkert og alle gjestene koste seg i feiringen av parets kjærlighet. Det som viste seg å bli dagens høydepunkt, ble Freyas toalettbesøk under vielsen – noe Freyas foreldre synes bare er morsomt.

freya61


Etter vielsen fortsatte Freya å mingle og kose seg med gjestene, før hun til slutt måtte gå inn for å ta en etterlengtet lur. Hun sov for det meste under hele festen, men våknet i tide til å si farvel til alle gjestene. Ingen ville jo dra før de hadde fått sagt hadet til den virkelige stjernen av dagen!

Det er nok mange som hadde blitt ekstremt flau over at hunden bæsjet midt under bryllupet – men for Freyas foreldre var dette prikken over i-en. Et bryllup de alltid vil huske.

Del denne uforglemmelige bryllupsseremonien med dine venner og familie.