Dette suppekjøkkenet tar imot både hjemløse mennesker OG deres hjemløse firbente.

Det finnes et suppekjøkken i New York som ikke bare tar hjertelig imot de hjemløse menneskene, men også deres kjæledyr! De kan tilby dem alt fra mat, til den medisinske hjelpen de skulle trenge.

Collide er en del av Graffiti Community Ministries, som er lokalisert inne i Graffitikirken, og fra senvåren og helt til høsten serverer de både mennesker og deres hunder et godt måltid to ganger i uken.

”Disse ukentlige måltidene gir oss mulighet til å skape et bånd med brukerne våre, samtidig som vi utstyrer dem med forsyninger til seg selv og kjæledyrene deres,” sier Collide på Facebook.

Utenfor Graffitikirken har de et lite piknik-lignende område hvor menneske og dyr kan nyte måltidet sitt.

Collide har også frivillige veterinærer som sørger for at årlige medisinske sjekker blir oppfulgt, samt nødvendige medisiner og vaksinasjoner blir gitt ut. De tilbyr også sterilisering/kastrering til de som måtte ønske det.

Gruppen bringer kjæledyrene sammen med mennesket på flere måter enn et måltid og medisinsk hjelp…

Collide hjelper også til med å lisensiere kjæredyr og se til at hunder har ordentlig identifikasjon; at de har halsbånd med tag eller id-brikke og at eier har identifikasjon- og vaksinasjonspapirene i orden. Disse papirene er bevis på eierskap av hunden og er spesielt viktig for hjemløse mennesker, da de oftere er i kontakt med lovens lange arm på gaten. Hvis de skulle være uheldige og bli separert fra sine firbente venner eller at noen skulle stjele dem, er det en kjempefordel å ha ordentlige papirer å vise til.

Collide vil også gjerne hjelpe til hvis en kinkig stiuasjon skulle oppstå. Sånn som da en mann ble alvorlig skadet i et sammenstøt med en bil som kjørte fra åstedet, og han trengte å komme seg hjem. ”Med hjelp fra mange komplett ukjente mennesker i Arkansas, var vi i stand til å arrangere flyreise og transport for mannen og hans hund, helt til vestkysten, for å få kirurgisk hjelp etter ulykken,” skriver Collide. ”Han ble helt frisk igjen.”

I januar var det en voldsom snøstorm, og da åpnet Collide en nødsentral for å hjelpe hunder, katter og kjælerotter å få husly, mens eierne deres søkte varmen selv. Mange lignende steder som Collide gir ikke dyreeiere lov å ta med kjæledeggen inn, noe som resulterer i at mange blir ute på gaten, til og med når været er farlig.

Å hjelpe hjemløse mennesker og dyrene deres er kjerneoperasjonen til Collides arbeidere.

”Her hos oss gjenkjenner vi den viktige rollen dyr har i den helhetlige trivselen til sine eiere, da de ofte er en emosjonell støtte og stabilitet i deres liv og gir ubetinget kjærlighet,” forklarer gruppen. ”Vi mener at alle skapninger er verdifulle, og for oss betyr det at barmhjertighet strekker seg fra enden av båndet til hånden som holder det.”

Siden programmet startet i 2010, har Collide hjulpet hundrevis av dyr og deres mennesker. For å finne ut mer om arbeidet disse fantastiske menneskene gjør, kan du besøke nettstedet deres.

DEL dette innovative programmet med vennene dine!

Loading...