Korte mennesker er «mer voldelige» og er «sintere», ifølge forskning

Hvis du er en kort person, vil du sannsynligvis ikke ønske å høre denne forskningen. En studie fant at det er mer sannsynlig at korte mennesker begår voldelige eller kriminelle handlinger. Studien fokuserte bare på menn, så korte kvinner kan puste ut.

Forskningen ble utført i Atlanta, Georgia. En gruppe ved Centers for Disease Control and Prevention stilte 600 menn flere spørsmål om deres selvbilde, kjønn og generelle oppførsel. Mennene i studien var mellom 18 og 50 år.

Den regjeringsstyrte studien så på hvordan menns selvtillit var knyttet til deres vold, risikoen for å begå kriminalitet og narkotikamisbruk. Det viser seg at menn som følte at de var minst maskuline, var mer sannsynlig å delta i kriminelle eller voldelige aktiviteter.

Denne typen oppfatning er kjent som mannlig avviksspenning. Dette betyr i utgangspunktet at menn føler at de er mindre maskuline. Disse mennene hadde tre ganger større sannsynlighet for å begå et voldelig angrep som forårsaket en skade eller brukte et våpen.

En annen studie finner lignende resultater

For noen år siden hevdet et forskerteam ved Oxford University at «Short Man Syndrome» er en virkelig ting.

De rapporterte at å redusere en persons høyde kan øke følelsen av sårbarhet og til og med øke nivåene av paranoia. Også kjent som «Napoleon Complex.»

Mens «Napoleon-komplekset» har et reelt vitenskapelig grunnlag, var det ikke sant for Napoleon. Napoleon var bare gjennomsnittlig eller kort i lengde etter våre moderne standarder. For menn i sin tid var han faktisk ganske høy (170 cm).

Etter hvert som det moderne samfunnet blir mer overfladisk og fokusert på kroppsstandardene til begge kjønn, blir lengden et tabubelagt tema for mange menn.

Det er veldig mulig at disse studiene inkluderte en for liten testgruppe til å nøyaktig beskrive atferdsutviklingen til noen basert på deres høyde.

Hva tror du? Har du hatt med en kort mann som var voldelig eller sint? Gi oss beskjed om det! Fortell også vennene dine om denne undersøkelsen for å se hva de synes.

Loading...