To babyer i bleier ble forlatt i en haug av søppel, men snill pastor gir dem et nytt liv.

Selv om de aller fleste av oss aldri vil forstå det, er det fortsatt mennesker der ute som velger å forlate barna sine i stedet for å elske og ta vare på dem. Likevel er det en sjeldenhet å møte slike mennesker. Jeg kan ikke forestille meg å finne en forlatt baby, og heller ikke møte noen som har forlatt sin lille på gaten.

Mark Purcell tenkte nok det samme som meg, og likevel endte han opp med litt av et sjokk, en kald novemberkveld for noen år tilbake.

Mark var på vei hjem fra Metropolitan Ministries-kontoret i Pasco County i Florida, hvor han jobber som utøvende kokk, da han hørte lyder komme fra søppelkasser i nærheten av kontoret hans.

Etter å ha undersøkt kilden til støyen, fant Mark to små gutter igjen i søpla.

Det viste seg at paret var brødre, bare syv måneder og to år gamle, skitne og kledd i bleier. Guttene var barn av et hjemløst par som hadde vært på besøk i et lokalt kirkesuppekjøkken. I henhold til rapporter hadde den hjemløse familien bodd i et telt i skogen i nærheten, og klarte ikke å legge et ordentlig tak over sønnenes hoder.

babygutter

FOX 13 News – Tampa Bay/YouTube

Sosialtjenesten engasjerte seg, og den fattige familien spurte en lokal pastor og kona fra en kirkegruppe om de kunne pleie de to hjemløse småbarnene.

Pastor Ronnie Stewart og kona Krystal ønsket guttene velkommen med intensjonen om å mate dem og gi dem et sted å være.

Lite visste de at de ville ende opp med å adoptere dem.

pastor1

FOX 13 News – Tampa Bay/YouTube

”Vi så på hverandre og visste at det ikke var noe alternativ. Vi sa selvfølgelig ja,” sa Krystal til Fox 13 News.

“De var dekket av insektsbitt fra topp til tå. De var så skitne, at vi faktisk måtte bade dem to forskjellige ganger. Den ene lille som hadde sko hadde ikke noen sokker på.”

pastor2

FOX 13 News – Tampa Bay/YouTube

Det var en skremmende oppgave, men pastor Ronnie og Krystal viste seg å være rette mennesker for den. Ikke bare hjalp de å pleie guttene frisk igjen, men de endte opp med å adoptere dem som sine egne.

”Som pastorer har vi alltid prøvd å hjelpe folk så mye vi kan, men dette var på et annet nivå. Det var større enn oss, og vi visste det,” sa Krystal.

Se mer i videoen nedenfor:

I dag er brødrene sunne og lykkelige og lever med en omsorgsfull familie som alltid vil være der for dem.

Verden trenger flere mennesker som dette. Det er nok av barn som er brakt til verden uten at noen vil ta vare på dem. Takk og lov dette hyggelige paret gikk til verdens ende og tilbake igjen for disse uskyldige guttene.

Del denne historien så de kan få den æren de virkelig fortjener.