Den hjerteskjærende videoen: Lastebilsjåfør kjører på tre barn mens han ser på telefonen.

Selv om vi alle er smertelig klar over det, er det likevel mange som lar seg friste til å «bare sjekke telefonen i 3 sekunder», i bilen, mens man kjører. Et øyeblikks uoppmerksomhet er alt som skal til før katastrofen kan være et faktum. Så altfor mange liv går tapt på grunn av akkurat dette, noe som er både så unødvendig og tragisk.

polsk sjafor

Å kjøre mens du samtidig ser på telefonen er mye farligere enn mange tror. Det har blitt en av de største årsakene til ulykker. Ikke bare i Frankrike, som denne saken er fra, men over hele verden.

Å sjekke meldingene, apper, svare tilbake eller til og med holde telefonen i hånden er potensielt livstruende. Mange lærer dessverre dette for sent. Derfor, selv om det er vanskelig å motstå, må vi forstå at det er et spørsmål om liv og død.

Hvis du tror vi overdriver, kan du se på videoen nedenfor for å forstå hvor enkelt det er å bli distrahert på telefonen. Konsekvensene av denne ulykken var dramatiske.

Det var under en ferietur sommeren 2016 at Tracy Houghton (45) og sønnene Ethan (13), Joshua (11) og partnerens datter, Aimee Goldsmith (11) alle omkom i en forferdelig bilulykke.

Grunnen?

En lastebilsjåfør så på telefonen sin mens han kjørte. Han forårsaket ulykken som krevde livet til fire personer, inkludert 3 barn da de ble truffet i høy hastighet bakfra. Som en del av rettssaken ble det vist et videoopptak av hendelsen, og det vises nå over hele verden – og det har sin grunn.

Som en del av en kampanje for å motvirke denne oppførselen, ble videoen offentliggjort i avtale med familiene til ofrene. Forhåpentligvis kan disse forferdelige bildene påvirke og forhindre at flere bruker telefonen mens de kjører.

mobiltelefon kampanje

– Ikke bruk mobiltelefonen mens du kjører. Du vil drepe deg selv eller noen andre, advarer faren til Aimee Goldsmith, som mistet partneren sin i ulykken.

– Det gjør meg vondt å fortsette å se sjåfører som bruker mobiltelefonene sine. Hvis de hadde vært vitne til ødeleggelsene som har rammet familien min eller andre familier, fordi telefoner har blitt brukt uansvarlig, ville de da føle seg så hjelpeløse som oss?

Sjekk ut de forferdelige bildene av ulykken nedenfor. Og tenk på ofrene og deres familier. Del gjerne denne videoen slik at folk forstår den virkelige risikoen ved å se på telefonen din mens du kjører.