Simon Cowell stivner helt til i sjokk når han ser hvem som synger som DETTE på scenen. Utrolig.

Da Laura Bretan inntok scenen forventet ikke dommerne mye fra den lille, 13 år gamle jenta…. Men hun var i ferd med å slippe løs en unektelig gudegitt gave som skulle gjøre alle i salen målløse!

Laura er en operasangerinne – en fenomenal en sådan. Men hun var synlig nervøs da hun inntok scenen i «America’s Got Talent» – spesielt siden Simon Cowell for første gang var tilstede som en dommer. Hjelpes!

Men Lauras audition gikk så bra at Mel B ivrig trykket på sesong 11s aller første «golden buzzer»; gullknappen som sender deg rett videre til semifinalen, uavhengig av meningene til de andre tre dommerne! Og det så ikke akkurat ut til at de andre hadde noen som helst innvendinger mot Mel Bs valg. Faktisk kunne Simon by på det som muligens er den fineste kommentaren han har gitt noen deltager: «Det der skjedde ikke akkurat,» sa han i vantro. «Jeg tenkte med meg selv at når hun begynner å synge, vil det bare ikke fungere. Men så skjedde dette. Jeg har aldri noensinne hørt noe lignende i alle mine år som dommer. Seriøst.»

Hør Lauras stemme i klippet nedenfor, og DEL det med dine venner på Facebook.