Se «het bestefar» nå, etter at hans militærfoto fra 1950 gikk viralt. Damer dåner over hele nettet.

Da Derek Schwendeman la ut et bilde av bestefaren sin på Reddit, hadde han ingen anelse om opprøret det ville forårsake.

Nå, millioner av visninger senere, har bestefarens bilde gått viralt, og folk på Reddit, YouTube og Facebook går mann* av huse for å kommentere hvor kjekk han er.

(*=Vi tipper det er nærliggende at det helst er kvinner som går ut av huset…)

Soldatens bilde går viralt

Kilde: Facebook – Derek Schwendeman

Bildet er enkelt nok, et svart-hvitt bilde av en ung mann i militæruniform. Mannen er den nå 86 år gamle Thomas som fikk tatt bildet da han forberedte seg på å reise til Korea. Det som fanger folks øyne mest, er Thomas’ lyse smil og robuste utseende.

Etter at det ble lagt ut, gikk bildet raskt viralt og fikk over tre millioner visninger og mer enn «noen få» takknemlige kommentarer, noen gikk til og med så langt som å kalle ham «Hot Grandpa» («het bestefar»). Når det gjelder bestefaren til Schwendeman, er han overrasket over hvor begeistret alle er over bildet hans, som ble tatt i 1952.

Derek Schwendemans ‘Hot Grandpa’

Kilde: Facebook – Derek Schwendeman

Schwendemans bestemor, Fleecie, er nok den som synes Thomas’ nyvunnede beryktelse på internett er gøyest.

– Min bestemor sier at siden de giftet seg unge, hadde han ikke så mye sjanse til å «spre for mange aksjer». Hun fortalte meg at han har «kvinner som krangler over ham hele tiden, men hun fikk ham først,» sa Schwendeman til People.

Kilde: Facebook – Derek Schwendeman

– Min bestefar er, og har alltid vært, en veldig hardtarbeidende mann, og han ga den arbeidsmoralen til både min far og meg, uttalte Schwendeman.

Paret har vært gift i over 65 år og har sett mye, og bestefaren er en veldig hengiven ektemann. Denne følelsen av hengivenhet har blitt overført til barnebarna deres, som alle bor i nærheten og sørger for å besøke dem ofte.

Kilde: Facebook – Derek Schwendeman

«Ville ikke endret på en ting»

Schwendeman husker hvordan bestemor spurte bestefar om han ville ha levd livet sitt annerledes, og visste at så mange mennesker syntes han var attraktiv. Selvfølgelig var svaret hans nei.

«Han var alltid lojal og har tatt godt vare på meg,» sa Fleecie til barnebarnet sitt.

For mer om denne «Hot Grandpa»-historien, sjekk ut videoen nedenfor:

Vennligst DEL dette med venner og familie.

Loading...