Elvis Presley og hans datter synger en hjerteskjærende duett, som gir alle tårer i øynene.

Lisa Marie Presley spilte inn en duett med sin far for en vakker sak. Deres stemmer som synger sammen er rent gull. Årevis etter hennes far døde, ønsket Lisa Marie Presley å samle støtte for Presley Foundation, og én sang stakk seg spesielt ut. Følelser fylte innspillingen av «In The Ghetto» sunget av Lisa Marie Presley og hennes far, Elvis Presley.

Målet hennes ble nådd, og ikke bare samlet hun støtte, men sangen toppet listene som nr. 1 i USA, og hun rørte så mange liv med sangen, som hever bevisstheten om fattigdom og vold. De sang om en gutt som ble født og oppvokst i ghettoen i Chicago, og vokste opp sulten fordi moren ikke kunne mate ham og resten av hennes barn.

Da gutten vokste opp, kjøpte han en pistol og havnet i en masse trøbbel gjennom å stjele og slåss. Livet hans tok slutt mens han enda var ung, og samtidig ble sønnen født inn i en virkelighet bestående kun av et sørgelig håp om et liv som så ut som farens. Følelsene bygges opp ettersom sangen fortsetter, idet far og datter synger ordene sammen.