Mann venter på å ta tak i en fastklemt seddel under bildekket – forventer IKKE det neste som skjer.

En mann trodde det var hans lykkedag da han fant penger sittende fast under dekket til en bil parkert i nærheten av en kafé. Men lite visste han at dette ville skje.

Videoen du nå skal få se går for tiden viralt på Facebook, under tittelen «Den morsomste sketsjen av alle tider,» med over 127 000 «haha» og «liker»-reaksjoner samt bøttevis av kommentarer og delinger. Om det virkelig er den beste sketsjen i manns minne får bli opp til deg, men denne klassikeren er virkelig fenomenalt god.

I den virale videoen trodde en mann at det var hans lykkedag da han finner penger som sitter fast under dekket til en bil som er parkert i nærheten av en kafé. For ikke å virke som om han stikker av med noen andres penger, setter han seg på huk ved siden av dekket og later som han knyter skolissene – for å plukke opp seddelen, men den sitter fortsatt fast under bilens vekt.

Etter et par mislykkede forsøk til, legger han en annen plan: Han går over veien og inn på en liten kafé for å vente på at sjåføren skal flytte bilen mens han selvsagt holder et godt øye i retning av seddelen. Han blir nervøs når diverse forbipasserende nærmer seg bilen og seddelen, men det ender heldigvis med at ingen legger merke til den. Mannen kan puste lettet ut.

Så dukker endelig bilføreren opp og mannens øyne lyser opp. Etter å ha holdt pusten mens han ventet på at bilen skulle flytte seg, skjer det endelig, og mannen reiser seg for å gå og hente gratispengene sine. Men så kommer en morsom vri i videoen – vi vil ikke avsløre mer, dette blir aller best når du ser det selv:

Sketsjen er skrevet av David McGillivray, som selv står frem i Facebooks kommentarfelt og meddeler at han skrev den for om lag 50 år siden, takker oss og sier at han elsker alle kommentarene folk har lagt igjen. Den (ikke fullt så) heldige mannen i sketsjen ble spilt av den irske komikerlegenden Dave Allen.

DEL latteren med dine venner!