Valp møter geitunge og mister besinnelsen i en morsom hjemmevideo

mennesker kan motstå sjarmen til et babydyr. Sean Cadden fra Philadelphia i Pennsylvania vil være den første til å fortelle deg at det samme kan sies om hunder!

Familiens geit fødte nylig en søt gutt ved navn Zoomer. Noen dager senere tok Sean og introduserte Zoomer for Bud, hans 4 måneder gamle valp, og Bud fortsatte å gå fra sans og samling.

Sean fanget hele møtet på video, og det har fått folk til å le over hele verden siden den gang!

I klippet er de to dyrene litt forsiktige i starten. Men når de snuser på hverandre og berører nesene, endres det ganske raskt for Bud!


I løpet av noen få øyeblikk spretter den bedårende valpen rundt i huset, og løper til og fra sin nye bestevenn i hva som best kan beskrives som fartsstriper og røykskyer. Denne hundeballen av energi får virkelig kjørt seg

Den lille vennen hans ser ikke ut til å ha noe imot det. For å bare være 4 dager gammel, holder Zoomer seg bemerkelsesverdig rolig mens broren hennes glider rundt henne. Selv om hun ikke er fullt så entusiastisk som han, begynner hun raskt å nyte den nye romkameratens krumspring.

Vi kan ikke klandre Bud for å bli så begeistret. Ærlig talt, vi ville sannsynligvis reagert på samme måte. Det er ikke hver dag du møter en geiteunge – og din nye beste venn!

Se det morsomme møtet i videoen nedenfor, og DEL denne historien for å gi andre dyreelskere en latter.