Orangutang overrasker brannskadd kvinne med reaksjonen sin når han ser henne.

En orangutangens reaksjon på å se et brannskadeoffer har fanget alles oppmerksomhet etter at den nysgjerrige apen ber om å se arrene hennes.

I videoen fra Indiana Zoo, dro Darci Miller og forloveden over for å se orangutangen Rocky, men forventet ikke at han skulle være like nysgjerrig på dem som de var på ham.

«Orangutangen var fullstendig interessert i brannsårene mine og de siste kirurgiske severdighetene,» sa Miller om møtet.

Rocky peker på bandasjene hennes, og det blir raskt klart at han ber henne se hva som er under. Miller drar bandasjen av mens Rocky ser nøye på brannmerkene.

Rocky ser så rett inn i øynene hennes, og det er som om han erkjenner at han forstår at hun ble skadet. Til gjengjeld legger Miller hånden opp til glasset for å takke ham.

«Jeg er en brannskadeoverlevende fra 2015, og det har sine oppturer og nedturer, men akkurat denne dagen fikk meg til å føle meg veldig bra med meg selv,» sa Miller om å møte Rocky.

Se det utrolige øyeblikket i videoen nedenfor. Det er virkelig fantastisk å se Rockys interaksjon. Orangutanger deler 97% av menneskers DNA, men det ser også ut til at de deler vår evne til å være medfølende også.

Del dette spesielle øyeblikket med dine venner og familiemedlemmer på Facebook.