Brudgommens 9 bestevenner står bak ham. Når musikken starter, får brura hakeslepp.

Alle elsker å se bruden og brudgommen stelle i stand noe litt utenom det vanlige for hverandre på deres bryllupsdag. Og det kan vi trygt konkludere med at brudgommen nedenfor i aller høyeste grad lyktes med.

Denne brudgommen og hans ni forlovere samlet seg på midten av dansegulvet mens bruden satt rett foran de. Når alle øyne møtte disse hysteriske mennene, kunne bruden bare se brudgommen, og bare vent til du ser hvorfor.

De hadde øvd inn en en dans som blåste alle i bakken. Mens de imponerende trekkene bare fortsatte å komme, kastet de inn humoristiske øyeblikk å lette på stemningen. For å sørge for at bruden aldri ville glemme deres spesielle danseopptreden, satte de sammen en rekke sanger som gjorde det mulig for brudgommen å ta rampelyset. Og mens han sang med til hver kjærlighetssang, kunne ikke bruden annet enn å begeistre seg over å se sin bedårende brudgom ha det så gøy.

Bryllupsgjestene samlet seg rundt alle mennene, og det ble ustoppelige lattertilstander. For et morsomt minne de vil ha med seg videre for alltid!

Loading...