Dansere swinger seg inn til førsteplass – med sin morsomme, «tiltaksløse» oppvisning.

Jordan Frisbee og Victoria Henk er swingdansere som vet hvordan de skal sette opp et show. Paret viste det på Open Swing Dance Championships og vant førsteplassen.

Victoria Henk er en av de mest suksessrike danserne av West Coast Swing i verden. I denne konkurransen, som fant sted i 2018, viser hun sin sanne mestring og en letthet ved hvert trekk. Hun får det til å se så enkelt og så morsomt ut! Og Frisbee holder tritt med sin egen upåklagelige dansestil!

I forestillingen danser paret til The Temptations’ «The Way You Do The Things You Do (The Motown Story: The 60s Version)» og deadmau5s «Ghosts ‘n’ Stuff (Original Instrumental Mix)».

Danserne plasserte seg også først i samme år på Liberty Swing Championships Winning Improv West Coast Swing Dance i Champions Strictly Swing-showet under Liberty Swing 2018.

“Dette var positivt deilig og fantastisk å se. Takk skal du ha,” skriver en fan, mens en annen sa: “Dere to er DEFINITIVT på toppen av spillet. Når som helst kan du danse til ALLE sanger, for eksempel denne, med en slik nåde og dyktighet, det viser ekte mestring av kunsten din. Jeg satte stor pris på å se den.”

↓ DEL via blå FB-knapp under ↓