Gjør deg klar for å bli sinnssykt misunnelig på hva disse folkene gjorde med hagegjerdet sitt. WOW.

Hvis naboen din er litt prippen, kan det lett virke offensivt å sette opp et gjerde mellom dere. Om du likevel vil bevare en form for privatliv i hagen, uten de stygge bivirkningene, så fins det massevis av supre ideer til hva du kan gjøre for å sprite opp hagegjerdet ditt – både for din og for naboens skue.

1. Du kan forvandle gjerdet ditt til en graffitivegg som barna faktisk har lov til å skrive på!

hagegjerder (1)

2. Lim fast klinkekuler til gjerdet og de kommer til å stråle så fint i ettermiddagssolen.

hagegjerder (2)

3. Har du gamle brett i sink, kobber, tre eller plast, som du ikke vil bruke inne? Heng dem på gjerdet da, vel. Det er en fin måte resirkulere på.

hagegjerder (3)

4. Det samme kan du gjøre med arveservise fra oldemor.

hagegjerder (4)

5. Gamle rammer som ikke er i bruk kan males og henges opp i kombinasjon med friske potteplanter. Eller hvorfor ikke bare sånn som de er?

hagegjerder (5)

6. Har du en liten hage, er det ikke så dumt å få opp noen speil på gjerdet. Det er dessuten en nydelig detalj.

hagegjerder (6)

7. For et skikkelig rustikk preg kan du bruke gamle vinduer som dekorasjon, både med og uten glass. Gi dem gjerne et strøk maling i prangende farger for en mer leken look.

hagegjerder (7)

8. Gi uttrykk for hvem du er ved å male et personlig bilde på gjerdet.

hagegjerder (8)

9. Resirkuler hermetikkboksene dine – vask dem eller gi dem et strøk. Voila! Helt gratis dekorasjon. Fyll dem med søte planter og heng dem på gjerdet.

hagegjerder (9)

10. Gå til innkjøp av hylleknekter og samle sammen alle syltetøyglassene du finner i hjemmet. Gi hagen din en avslappet atmosfære når solen har gått ned, ved å henge dem opp og fylle dem med vann og flytelys.

hagegjerder (10)

11. Blomsterkasser er en klassiker og alltid like pent å se på. En ryddig og fin hage, uansett størrelse. Fyll dem med dine favorittblomster! Min favoritt er plastikkblomst.

hagegjerder (11)

12. For et mer moderne inntrykk kan du lage ditt eget gjerde med resirkulerte romdelere. Mal dem i din favorittfarge og sett dem opp på rekke, så får du ha morgenkaffen ute i fred, uten tilsyn.

hagegjerder (12)

13. Bor du i nærheten av stranden eller bare har en liten strandløve i deg? Surfebrett er den perfekte hageskjermer! Jo mer mønster, jo mer dekorativt og artig.
hagegjerder (13)

Flere kule gjerdeideer kan du se i videoen under!

Disse gjerdene er så inspirerende og funksjonelle. For ikke å snakke om fine!

Del disse friske ideene med dine venner, nå som våren er i forsprang!