Dypp føttene dine i eplecidereddik for denne helt naturlige effekten! Dette ante jeg ikke.

eplecidereddik

Et av mine nyttårsforsett dette året er å slutte med sterke, kommersielle og ofte dyre produkter og konvertere til gode, helt naturlige midler.

I en eksklusiv guide under, utforskes en av de sterkeste og minst giftige produktene som fins: Eplecider-eddik.

Eplecider-eddik et helt naturlig alternativ som finnes i hvilken som helst dagligvarebutikk – og gir mange fantastiske helsegevinster til både kropp, sinn og hjem!

Når den er rå, ufiltrert og upasteurisert inneholder eplecider-eddik ”eddikens mor” – et konsentrert, næringsrikt element som har egenskapen til å bekjempe både sopp og bakterier.

Produktet kan brukes til å forbedre livet ditt på mange ulike måter, fra å nøytralisere dårlige lukter på kroppen din og i hjemmet ditt til å hjelpe kroppen til å tømme bihulene eller bryte ned mat.

Les mer om alle de utrolige måtene eplecider-eddik kan hjelpe deg på og la oss få vite hva du syns om det.

1. Det lindrer sår hals

Eplecider-eddik er overraskende sterk nok til å bekjempe baselusker og bakterier.

Neste gang du kjenner smerte eller ubehag i halsen, bland en fjerdedels vanlig kopp med eplecider-eddik og varmt vann. Dermed gurgler du denne blandingen en gang i timen, da de sure komponentene i eddiken vil uskadeliggjøre bakterien.

2. Det demper halsbrann

Det er mange mennesker som tyr til eplecider-eddik for å roe halsbrann, foran tabletter (som for eksempel Zyrtec).

Reflux- og halsbrannproblemer er ofte forårsaket av for lite magesyre, heller en for mye, og kroppen vil da overprodusere syre. Eddiken er en sunn syre som kroppen kan bruke; den hjelper fordøyelsen ved å etterligne de sure forholdene i magen som hjelper til med å bryte ned alt som befinner seg i magesekken.

Prøv å bland en teskje eplecider-eddik utblandet i vann for å roe ned magetrøbbel.

3. Klarer tett nese og bihuler

Eplecider-eddik er faktisk veldig effektiv kur mot bihulebetennelse eller tett nese. Siden det har høyt innhold av B og E-vitamin, kalsium, kalium og magnesium – som alle kan hjelpe til med å løse opp tettelse i bihulene og lindre allergisymptom og –utbrudd.

Eplecider-eddik har også relativt høy Ph-verdi, noe som hjelper til med å tynne ut slim, samt bakterievekst.

Kombiner en teskje med eplecider-eddik med et glass vann og drikk det neste gang nesen din er tett.

4. Bli kvitt flass

Dr.Oz forslår å bruke eplecider-eddik for å behandle flassete hodebunner.

Det høye innholdet av syre i eddiken balanserer Ph-balansen i hodebunnen og forhindrer videre vekst av bakterier.

Kombiner en fjerdedels kopp med lik mengde vann. Hell blandingen på en sprayflaske og spray hele håret, spesielt røttene. Pakk håret inn i et håndkle og la det virke i 15 minutter, før det skylles ut.

5. Lindrer nattlige leggkramper

Noen ganger kan nattlige leggkramper være et tegn på at du har lite kalium i kroppen.

Miks to spiseskjeer med eplecider-eddik med en teskje honning og et glass med varmt vann, da ingrediensene mikses lettere. Det høye innholdet av kalium i eddiken vil redusere de krampene du skulle ha.

6. Lindrer kløe i huden

Eplecider-eddik er et veldig effektivt antiseptisk middel med gode soppdrepende egenskaper, noe som har en utrolig effekt på brennende og kløende hud.

Du kan applikere eddiken direkte på området som klør i din egen hud, men også på dine kjæledyr med kløe i huden. For eksempel brennmanet-skade, flåttbitt, solbrenthet osv.

Man drypper simpelthen bare litt eplecider-eddik på en bomullsdott og dytter den forsiktig over gjeldende område.

7. Fjerner eller reduserer vorter og føflekker

Vorter kan forekomme hvor som helst på kroppen. Det er HPV-viruset som forårsaker det og smitten kommer inn i kroppen via små kutt, åpninger eller skader på kroppens hudoverflate.

For å fjerne vorter på en naturlig måte, blander du 2.5dl eplecider-eddik med litt vann og applikerer den på huden med en bomullspinne eller –dott.

Du kan også dyppe huden i en bolle med blandingen dersom det lar seg gjøre, for eksempel om det gjelder fotvorter eller vorter på hendene. Gjør du dette i 20 minutter hver kveld, vil du se tydelige forandringer.

8. Hjelper mot illeluktende fotlukt

Sliter du med stinkende føtter, kan vidunder-eddiken hjelpe deg, da den bekjemper bakteriene som forårsaker den dårlige lukten, ved å nøytralisere PH-verdien i huden.

Hell litt eplecider-eddik på en våtserviett og la den ligge kjølig over natten. Dagen etter kan du smøre fotsålene dine godt inn, så ofte som du trenger. Du kan også dyppe føttene direkte i eddiken en stund, før du skyller, tørker og tar på sokker og sko.

9. Reduserer gass og oppblåsthet

Mange helsepraktiserende anbefaler å bruke eplecider-eddik for å behandle fordøyelsesproblemer, i følge Livestrong.

For å forhindre problemer heller du fortynnet eplecider-eddik i drikken din og inntar før hvert måltid. Dette vil få fordøyelsessystemet ditt til å jobbe mye fortere og maten vil bli nedbrutt i hyppigere hastighet. Ta-da! Ingen gass og oppblåsthet.

10. Nøytraliserer dårlige lukter i hjemmet

Neste gang du skal til å kjøpe en ny duftspray til hjemmet ditt, spar heller pengene og husk at eplecider-eddik gjør underverker. Tynn ut litt eddik i en kopp med vann og spray det rundt ved hjelp av en sprayflaske. Røyker du inne for eksempel? Da kan du lage blandingen litt sterkere og la den stå fast i vinduet eller på et bord. Funker utmerket!

11. Rengjøringsmiddel uten giftstoffer

Eplecider-eddik fjerner skitt og flekker som bare det og fungerer som rengjøringsmiddel på mange områder.

Rå ufiltrert eplecider-eddik har sterke bakteriebekjempende komponenter som ikke vanlige rengjøringsmiddel fra butikken har i seg. Du blander helt enkelt halvparten eddik og halvparten vann på en sprayflaske eller i vaskevannet ditt , deretter setter du i gang med skrubbingen. Rent og pent!

12. Løser opp tette sluk

Ikke alle tette vasker eller sluk trenger kjemikalier for å løses opp.

Miks litt over 1dl bakepulver med litt under 2.5dl eplecider-eddik for å skape en boblende vulkan i sluket ditt. Dette skal fungere like godt som alle andre butikk-kjøpte blandinger.

13. Fjerner mugg

Har du mugg så applikerer du bare eplecider-eddik på den gjeldene overflaten av plagget, eller hva det nå skal være, med en pensel eller børste og lar det tørke.

Ulikt andre substanser som for eksempel blekemiddel, er eddiken helt uten giftstoffer og har er enn 80% mer effektiv muggdrepende virkning.

Hvis du rengjør noe mer spesifikt, si det er snakk om dusjforhenget ditt, slenger du det inn i vaskemaskinen din med 1dl bakepulver og 2dl eplecider-eddik (rett inn i maskinen), deretter kjører du i gang.

14. Gjør dine rynkete klær rette og fine igjen

Det finnes mange gode tips for å holde skjorter og lignende rette uten strykejern, da de lett rynker seg.

Kombiner eplecider-eddik og vann i 1:3 format og hell det på en sprayflaske. Deretter sprayer du direkte på plagget. Stryk litt over med hånden og la den henge til tørk, så skal du se at den retter seg pent ut igjen.

15. Fjerner flekker på dine møbler

Du har sikkert skjønt det nå, at eplecider-eddik er den magiske løsningen på alt som har med rengjøring å gjøre.

Blandingen kan til og med fjerne mat- og drikkerester fra møbler, gulvtepper og duker!

Da bruker du ufiltrert eddik og kanskje en spiseskje salt. Blandingen skrubber du inn i flekken og lar den tørke, før du støvsuger over området.

DEL denne praktiske hverdagsmagien med dine venner!