En 3-åring blir mobbet på grunn av hårfargen. Reaksjonen hans er hjerteskjærende.

Moren til en 3-åring opplevde marerittet hun ikke kunne unnet noen å oppleve. Nemlig det at barnet blir mobbet. Dette fikk henne til å velge å skrive om hendelsen på Facebook.

Hun ber oss lese og dele meldingen om å stoppe mobbing og at sønnen skal vite at han er vakker.

Hun gjør dette for å vise sønnen at det er mer godt i verden enn det er ondt.

Kilde: Hrtwarming

«I dag knuste hjertet mitt. Da jeg tok buss nummer 12 i dag, opplevde jeg en utrolig ekkel oppførsel mot min 3 år gamle sønn fra en trangsynt gutt som ikke kunne være mer enn 13 år gammel.

Dessverre var ikke dette første gangen, og jeg vet at det ikke blir siste gangen.

Han har vært målskiven for mennesker i alle aldre.

Og hvorfor? På grunn av hans røde hårfarge.

ikke mobb pga harfarge

ILLUSTRASJONSBILDE Adina Voicu.

 

Den vakre gutten min ble fortalt at sosialtjenesten burde tatt vare på ham fordi hårfargen hans var ekkel. Gutten vendte seg deretter til vennene sine og sa at hvis han noen gang hadde fått et rødhåret barn, ville han drepe det.

Min lille gutt er bare 3 år og ble veldig forvirret. Jeg føler meg helt ødelagt da jeg også har rødt hår og vet altfor godt hvordan det er å vokse opp og være offer for mobbere. Han har ikke sluttet å spørre meg hvorfor folk ikke liker håret hans.

Han spurte meg om jeg kunne endre hans hår slik at folk skulle like det.

Han spurte meg om han kunne være som broren sin, som ikke har rødt hår.

Jeg føler hjertet mitt knuse hver gang han spør meg. Den lille gutten min ser så trist ut, og jeg vil at han skal føle seg bedre. Grunnen til at jeg vil gå ut med dette er fordi jeg vet at disse ekle mobberne tilhører et mindretall.

Jeg vil vise min lille gutt at det er mer godt enn ondt i denne verden.

Det finnes vennlige og omsorgsfulle mennesker som aldri noensinne ville peke ham ut. Jeg vil be dere alle om å dele dette og vise gutten min hvor vakker han er. Jeg vil vise ham alt godt i denne verden gjennom kraften til Facebook.

Det er ikke greit å mobbe noen på grunn av hårfargen. Verken nå eller noen gang i fremtiden. Takk så mye.»