Narkotikapåvirket valp reddes. Se reaksjonen når den ser hvem som kommer på besøk.

Valpen i videoen nedenfor hadde gått en tragisk skjebne i møte, hadde det ikke vært for politibetjentene som reddet livet hans. Og under gjenforeningen nølte ikke valpen et sekund med å vise hvor mye den verdsatte helten som reddet ham.

For to år siden mottok politimyndighetene i Orange County, California, et anrop om at Joshua West hadde brutt reglene for prøveløslatelsen sin og befant seg på et hotellrom i nærheten. Et par politibetjenter ble sendt ut til stedet, men de hadde ikke forventet å bli møtt av det synet de fant på hotellrommet.

Rommet var fullt at narkotika, men oppdagelsen litt lenger inne i rommet var det som sjokkerte betjentene mest. For her fant de en liten valp som var narkotikapåvirket. Det skriver den lokale avisen OCR.

Betjentene var raske med å ta med seg hunden, som heter Bubba, til veterinæren for å få gitt den behandling så fort som mulig. Her kunne veterinæren konstatere at hunden hadde både metamfetamin og heroin i blodet. Hvordan hunden har fått i seg de narkotiske stoffene er uvisst, men Joshua West fikk uansett enda en dom på rullebladet sitt: Dyreplageri.

Veterinær Katie Ingram kan fortelle at Bubba ikke er avhengig av narkotika lenger:

– Bubba har tilpasset seg godt og har blitt en favoritt blant personalet. Han er sosial og det er mange dyreinternat som er klare til å ta ham imot når han har kommet seg helt, sier hun til OCR.

Et par dager etter redningsaksjonen valgte betjent Lautich å se til Bubba hos veterinæren og det var mildt sagt et gledelig gjensyn. Møtet ble fanget på film og det er så fint å se at Bubba kjenner igjen helten som reddet ham!