Nærkontakt med isbjørn legges ut på YouTube – folk legger merke til noe utrolig skummelt.

Da dette nære møtet med en isbjørn i Churchill-området i Canada ble lagt ut på YouTube, var det én ting de fleste kommentarene bet seg merke i.

Ser du hva det er? (Video nederst i saken.)

Her er et knippe kommentarer fra videoen:

Jeg er faktisk sint over hvor søt den er. Hvordan våger noe som kan gjøre deg til kjøttdeig på sekunder være søtt.

Bjørner er skremmende på grunn av hvor uskyldige de ser ut.

En del av meg tenker «denne tingen veier omtrent et tonn og kan lett gjøre meg til strimlet menneskekjøtt» og en annen del tenker «jeg vil klappe den store snøhunden.»

Det som gjør isbjørner så skumle er hvor nonchalant de går etter folk. Ingen brøl, knurring, gnisling av tenner, bare blanke ansikter og rolige grep for neste måltid.

Morsomt faktum: Isbjørn er et av få dyr som ser på mennesker som et potensielt byttedyr. De fleste andre dyr angriper oss bare hvis vi provoserer dem.

Morsomt faktum: Hvis en isbjørn dukker opp på dørstokken din, eller du tilsynelatende fortsetter å se den overalt, så er det ikke en tilfeldighet, han har fulgt etter deg!I tilfellet poenget ikke var klart, her er en kommentar som oppsummerer det hele godt:

Jeg er oppriktig glad for at alle i denne kommentarseksjonen fullt ut forstår at denne bjørnen hadde den fulle intensjon om å spise ham levende, den ga seg først da den innså at den ikke kunne nå ham med kjevene.

Noe å tenke på!

DEL dette for å gjøre de du er glad i bevisst på hvor farlig dette dyret er – til tross for at det er utrolig søtt.