Apollo 11-astronaut Buzz Aldrins reaksjon stjal showet under Trumps tale om rommet.

Da mennesket satte sin første fot på Månen i 1969 under Apollo 11-ekspedisjonen, ble Neil Armstrong husket best for denne bragden. Men med på ferden var også astronautene Michael Collins og Buzz Aldrin. 21. juli kl. 03:56 (norsk tid) det året, skrev menneskeheten historie med det som kanskje er vår største og/eller mest utrolige bragd noensinne.

Ca. 50 år senere var bl.a. Buzz Aldrin en av gjestene under president Donald Trumps tale om verdensrommet og sikkerhet. Og det er liten tvil om at det var Aldrins ansiktsuttrykk under visse «gullkorn» fra presidenten som ble husket aller best fra hele opptredenen.

– På et tidspunkt i fremtiden vil vi se tilbake og si «Hvordan gjorde vi det uten verdensrommet?,» er blant de høyst merkelige utsagnene vi blir vitne til. At det var et merkelig utsagn levner Buzz Aldrins ansiktsuttrykk i hvert fall ingen tvil om.

I videoen nedenfor kan du se nøyaktig hvordan han reagerer, og tro oss, det er faktisk rasende festlig å se noen som tør å reagere rett fra levra på det humbuget den oransje katastrofen lirer av seg:

Fikk denne deg til å trekke et forståelsesfult smil av Buzz Aldrins herlige reaksjoner, DEL gjerne videoen med dine venner og gi de noe å le av i dag også!

Loading...