Kvinnen filmer det tilsynelatende stille havet fra en båt. Plutselig begynner alt å riste.

Passasjerene ombord på båten fikk oppleve et helt utrolig øyeblikk som veldig få har fått oppleve i livet.

Hendelsen fant sted utenfor Port Macquarie i Australia, da en liten båt som brukes til hvalsafari var ute og speidet etter disse majestetiske sjødyrene.

Turisten som filmet denne sjeldne hendelsen har skrevet det følgende til videoen som ble publisert ViralHog:

“Jeg og familien min var på hvalsafari da vi var på ferie i Port Macquarie, da vi så en hval som hoppet i det fjerne og jeg bare visste at jeg måtte få fange dette på film, men jeg forventet ikke å få det majestetiske klippet jeg fikk.”

Etter et par sekunder med helt stille vann, så ble tålmodigheten til alle ombord på båten mer enn belønnet.

Båten rister og begynner å gynge til ene siden, deretter kommer en sjokkbølge og en knølhval hopper opp av vannet bare et par meter fra båten.

Alle blir helt sjokkerte over det som skjedde og man kan høre hvor entusiastiske alle ombord blir etter det sjeldne synet – samt en baby som ikke synes det var så gøy (man hører grining).

Hvalen var så tett på båten at vannspruten fra plasket faktisk traff alle ombord.

I en brøkdel av et sekund er den faktisk helt ute av vannet, før den dykker ned og så opp (litt mer diskret) på overflaten igjen et stykke unna båten.

For en utrolig opplevelse turistene fikk, som fikk se en hval på så nært hold og heldigvis ble øyeblikket foreviget på film. Se klippet her nedenfor og DEL det videre med venner og familie på Facebook!

Loading...