Mamma sniker seg inn mens sønnen prøver å se kul ut. Når musikken tar av, mistet jeg all forstand.

Psy – Gangnam Style. Landeplagen, for ikke å si verdensplagen, som knuste alle rekorder i antall visninger på YouTube. Det sies faktisk at YouTube-telleren ble satt ut av spill etter at videoen ble sett 2,154,200,908 ganger. Det er milliard med en M. I tillegg står den oppført i Guiness’ rekordbok som den videoen med flest «likes» på YouTube noensinne. Og uansett hva du mener om låten, må det sies at DET står det respekt av!

I denne videoen ser vi en sønn gjøre seg klar til å «break it down» til nettopp Gangnam Style i stuen sin. Men moren var aldri av typen som likte å skjule seg i bakgrunnen, så her ser vi henne snike seg inn fra bakerst i rommet, like før sangen virkelig tar av. Deres synkroniserte danserutine fikk meg til å le hardt, og alt jeg klarte å gjøre var å lure på hva som ville skje hvis jeg overhodet foreslo noe lignende for min egen mor.

Denne unge mannen er heldig som har en så støttende mor ved sin side. Jeg tipper hele oppveksten hans var like morsom som i disse videoene. Del galskapen på Facebook og få dine venner til å trekke på smilebåndet også.

Loading...