Faren med alzheimer kjenner ikke igjen sønnen. Se hvordan han reagerer til sangen på radioen!

alzheimer pappa

I denne fantastiske videoen kjører Simon «Mac» McDermott rundt i byen med faren sin i passasjersetet. Sammen synger de for full hals til «Quando, Quando, Quando.» Men det er noe som gjør øyeblikket veldig spesielt.

Simons 79 år gamle far, Ted, har Alzheimers sykdom. Utrolig nok får musikken ham til å «komme tilbake», om enn bare et øyeblikk.

Ted fikk diagnosen i 2013. Han har vært en underholder og sanger hele livet og har opptrådt i hele Storbritannia. Selv etter at han giftet seg og fikk barn, fortsatte Ted å synge.

Men dessverre har Teds minne gradvis blitt dårligere de siste årene, og i dag har han problemer med å kjenne igjen sin egen familie, og blir ofte aggressiv på grunn av sykdommen.

Klippet nedenfor har raskt gått viralt og berørt millioner av mennesker i sosiale medier. Men det er en enda mer utrolig grunn til at Simon har valgt å dele denne videoen. Målet hans er å skaffe penger til å finansiere arbeidet til Alzheimers Society. Han har allerede klart å skaffe titusenvis av dollar til de, og oppfordrer alle som er berørt av videoen til å donere penger og støtte forskningen.

DEL dette hjertevarmende klippet med vennene dine på Facebook, og hjelp oss å spre bevissthet.