Sjeldent filmklipp av skøyeraktig Elvis i uvant rolle-”The King” hadde flere strenger å spille på!

Vi vet alle at Elvis var en mann med mangfoldige talent. Han forandret ikke bare Rock ’n’ Roll sitt ansikt for alltid med sine svingende hofter, han var også i filmbransjen og dro både tenåringer og voksne til billettlukene. Han utnyttet selvsagt muligheten til å dra en sang eller to når han først var oppe på storskjermen. Det hadde vært for skuffende om han ikke tok den nydelige stemmen i bruk til mer en bare replikker!

I ”G.I. Blues” fra 1960, hopper Elvis i den velkjente militæruniformen for å portrettere Tulsa McLean; en spesialist i hæren som var stasjonert i Frankfurt, men hadde store drømmer om å åpne en nattklubb i hjembyen sin. Inne på basen kommer han i et veddemål med en kompis, om den vakre kabaret-artisten, Lili. Hun har et rykte på seg for å være vanskelig å komme inn på, men de to unge mennene bestemmer seg for å ta utfordringen.

Presley sin karakter faller hodestups for Lili og prøver å komme seg unna det ufine veddemålet, men ikke før etter flere romantiske sammenstøt som dette. De ender opp med å gå en tur sammen, og før de vet ordet av det, står de blant små barn og venter på at et dukketeater skal finne sted. Den eldre karen som styrer forestillingen treffer på en ulempe, da den innspilte sangen går galt. Det er naturligvis en perfekt mulighet for Presley å entre scenen og synge melodien selv.

Han har også en kvinnelige teaterdukke med i forestillingen sin og hun blir til og med litt sjalu da hun ser at Elvis bare har øyne for Lily. Se helt til slutten, for å få med deg hvordan den mannlige dukkevennen hennes reagerer!

Ikke glem å DEL denne sjarmerende scenen med venner og familie!