Tre bargjester skryter av sønnene sine. Men de blir lang i masken av det den fjerde mannen sier.

Fire menn, som ikke hadde sett hverandre på over 30 år, møttes på en fest. Etter en god del øl, måtte en av dem gå på do. De som ble stående igjen, begynte å prate om sønnene sine.

Den første mannen sa. «Jeg er så stolt av min sønn. Han begynte å jobbe i et stort firma, nederst på rangstigen. Han studerte økonomi og begynte raskt å klatre på rangstigen, og nå er han direktør der. Han har blitt så rik at han faktisk ga sin beste venn en splitter ny Mercedes i bursdagsgave.»

Den andre mannen sa: «Dæven, det er jo helt utrolig! Jeg er også kjempestolt av sønnen min. Han utdannet seg til pilot og begynte å jobbe i et stort flyselskap. Han jobbet seg opp og nå eier han faktisk størsteparten av aksjene i flyselskapet. Han er så rik at han ga sin beste venn et splitter nytt privatfly i bursdagsgave.»

Den tredje mannen sa: «Imponerende! Sønnen min studerte til å bli ingeniør. Så startet han sitt eget entrepenørselskap og nå er han multimillionær. Han ga også bort noe dyrt til sin beste venn i bursdagsgave; en stor villa på over 1000 kvadratmeter.»

De tre vennene gratulerte hverandre og skålte, idet den fjerde vennen kom tilbake fra toalettet. Han spurte: «Hva gratulerer dere hverandre med?»

Da sier en av de tre: «Vi sto akkurat og pratet om hvor stolte vi er av sønnene våre… Hva med din sønn?»

Da svarer den fjerde mannen: «Min sønn er homofil og jobber som mannlig stripper.»

De tre mennene svarer: «Huff da, så leit å høre… For en skuffelse han må være.»

Men da svarer den fjerde mannen: «Neida, jeg skjemmes ikke. Han er min sønn og jeg elsker ham. Og han har ikke gjort det så ille her i livet heller. Han hadde bursdag for et par uker siden, og da fikk han en splitter ny Mercedes, et privat jetfly og en svær villa på over 1000 kvadrat av sine 3 kjærester.»

DEL gjerne historien på Facebook om du fikk deg en god latter. 🙂