I seks måneder ventet gatehunden hengivent på flyvertinne utenfor hotellet – til slutt skjer DETTE…

I denne nærmest magiske kjærlighetshistorien stjeler gatehunden Rubio hjertet til flyvertinnen Olivia Sievers – så til de grader.

Det øyeblikket en hjemløs hund møtte den tyske flyvertinnen Olivia Sievers, visste han umiddelbart at hun var den rette for ham.

For seks måneder siden møtte Olivia hunden, som nå er navngitt Rubio, mens hun gikk tur i Buenos Aires. Hun viste omtanke for den gatehunden, og fra det øyeblikket begynte Rubio en kampanje for å bli hennes hund. Han fulgte henne tilbake til hotellet og ventet utenfor hver kveld.

«Jeg møtte ham i januar eller februar i år da jeg var i Buenos Aires. Jeg gikk rundt veldig tidlig om morgenen, vi lekte og jeg ga ham litt hundefôr,» fortalte hun Noticiero Trece. Han var «veldig glad for at noen viste ham oppmerksomhet.»

Til å begynne med prøvde hun å hindre Rubio i å følge etter henne. «Jeg prøvde å endre veien min fordi jeg ikke ønsket at han skulle følge etter meg til hotellet, men det var ikke mulig. Han fulgte meg alltid, så jeg prøvde å vente i en time, men han så alltid på meg og fulgte etter,» sa hun.

Rubio la seg utenfor inngangen til hotellet og ventet på henne. Og slik fortsatte det. Selv når Olivia reiste hjem og kom tilbake noen uker senere, ventet Rubio alltid på henne. Olivia ordnet til slutt at han skulle bli omplassert i Buenos Aires, men han rømte og returnerte til hotellet for å være sammen med henne!

Hans utholdenhet ga resultater, og Olivia forelsket seg også i ham. Hun bestemte seg for å gjøre alt som var nødvendig for å bringe ham hjem til Tyskland. Det lokale dyrevernet, Mascotas Puerto Madero, tok seg av Rubio mens Olivia organiserte flyreisen for å bringe ham til Tyskland.

Endelig kom dagen da han skulle få et nytt hjem! Han hadde en fin reise og ankom trygt i Tyskland. Nå er Rubio ikke lenger alene. Han har et fantastisk hjem. Han har ikke bare mennesket han ønsket seg, han har også to hundevenner å leke med. De kommer alle veldig godt overens. For en fantastisk kjærlighetshistorie!

DEL Rubios eventyrlige slutt med familie og venner!