Hunden er livredd, men reaksjonen når hun innser at alt skal gå bra er uvurderlig.

Selv om en hund har blitt vanskjøtt og til og med mishandlet så mye at den frykter mennesker, så har hundene en evne dypt inne i seg til å føle. Man kan nesten si at de på mange måter kan føle godt og ondt.

Når en hund møter en person, så vet den veldig raskt om den tror det er en person den kan stole på eller om den er mistenksom og tror at personen vil den noe vondt.

Hunden i videoen nedenfor heter Edie. Hun skulle dessverre bli avlivet, siden hun visstnok var helt utslitt etter en lang vandring og mishandling før det igjen.

Men heldigvis var det noen som bestemte seg for å gi denne søte hunden en ny sjanse og prøvde å redde livet hennes.

Den første delen av videoen er tøff å se. Edie er livredd for å bli presset inn i et hjørne av mennesker. Selv om disse menneskene bare vil henne godt, så har alle mennesker frem til dette tidspunktet bare skadet henne.

Etter at hun har bjeffet desperat og vist en utrolig sterk nervøsitet, så roer hun seg plutselig ned når redningsmannen setter henne i fanget sitt.

Det var nesten om at vekten av all lidelsen hennes hadde blitt rykket tilbake til fortiden ved dette magiske øyeblikket, der hun innså at livet nå kom til å forandre seg for alltid.

Forvandlingen er så plutselig at det er helt utrolig. Heldigvis fikk Edie en ny sjanse i livet!

Se videoen her nedenfor og ikke stopp i løpet av de første vanskelige sekundene der Edie er så stresset, for i det øyeblikket hun innser at hun endelig er reddet og at lidelsen hennes nå er over er bare helt fantastisk vakkert å se. Del gjerne dette videre med venner og familie på Facebook!