Kvinne med Downs står og vasker på jobb – idet 7 mørkkledde menn kommer mot henne

Det var en fredelig dag på McDonald’s i Roma da syv menn i mørke dresser gikk inn i lokalet.

Inne i lokalet var en kvinne med Downs syndrom som var opptatt med å vaske. De seks mennene nærmet seg henne og hun skjønte ikke hva som foregikk.

De brøt ut i en sang til henne, og like etter trådte de litt til siden og det dukket opp en mann hun dro kjensel på.

Det var Salvatore, som skulle fri til kjæresten sin Caterina.

Salvatore er kjent som en romantiker og han hadde planlagt denne overraskelsen i månedsvis. Han ventet på det perfekte øyeblikket og McDonald’s var det stedet han hadde valgt for å gjøre dette. Så snart han gikk ned på kne, var det et rørende øyeblikk og alle til stede var beveget.

Caterina var nærmest i sjokk og hun kunne ikke tro det hun så. Hun visste at Salvatore var spesiell, men dette var på et helt annet nivå.

Hun svarte «ja», og det ble en lykkelig dag for dem begge. De ble gratulert av alle de tilstedeværende og de kunne endelig begynne å planlegge bryllupet.

Historien om Salvatore og Caterina er et bevis på at kjærlighet ikke har noen grenser. De valgte et uvanlig sted for å uttrykke sin kjærlighet til hverandre, men det gjorde det enda mer spesielt. De vil alltid huske dette øyeblikket og det vil alltid ha en spesiell plass i hjertene deres.

Se det hele og kos deg med denne videoen: