Har du denne planten i hus, vil du aldri mer se mus, edderkopper eller andre insekter igjen.

Insekter er de mest tallrike artene på jorda. Faktisk er det over 200 millioner insekter som lever på planeten vår akkurat nå. De er leddyr hvis legeme er delt i deler og dekket av et ytre skjelett som kan utvikle seg til et skall. De har også spesialiserte ekstremiteter, antenner, og ofte vinger. De er stort sett små, med unntak av biller som er av stor størrelse.

Det er et bredt spektrum av insekt-arter, hvorav noen beiter på planter, mens andre på kjøtt.

Selv om vi stort sett ser dem som skadelig, er de faktisk veldig viktig for å opprettholde den biologiske naturens kretsløp.

insekter

En fantastisk plante i kampen mot plagene

Den viktigste rolle til insekter er å hjelpe organisk materiale å dekomponere. Men til tross for deres mange viktige oppgaver, er ikke insekter noe du ønsker å se hvor som helst i nærheten av deg, spesielt ikke i ditt hjem.

Her presenterer vi en helt sikker metode for å bli kvitt insekter og gnagere. Dette er ikke som insektmidler du kjøper over disk, men det er like, om ikke mer effektivt.

Den er helt naturlig frastøtende vil også få hjemmet ditt til å lukte rent og friskt.

Det du trenger er frisk mynte, en aromatisk plante som er verdsatt både for sine medisinske egenskaper og for sin friske duft.

Hvordan bruke det?

Fremstillingsmetoden kan ikke bli enklere. Det du gjør er å tilberede en godt konsentrert myntete. Oppbevar denne i en sprayflaske og spray deretter hvert hjørne av huset ditt, spesielt dørhjørner og vinduskarmer. Hvis det er noe insekter ikke kan fordra, er det lukten av frisk mynte. Denne naturlige insektsfrastøtende planten vil holde alle slags insekter, samt gnagere, vekk fra huset og samtidig omgi ditt hjem med en frisk-duftende aroma.