Denne mannens reaksjon på dårlig partydop har sjokkert hele internett. Nå har det nådd deg.

Ecstasy. Den frekke og freidige kusinen til Molly. Det er som regel brukt sammen med andre rusmidler, som for eksempel alkohol, og akkurat derfor er den favorisert av ravers og kule kids på grunn av den euforiske rusen det gir.

Det er ”kult” helt til du får en dårlig pille…

Og Jody Hurdes er en av dem. Han har postet en video på internett som viser den sterke reaksjonen kroppen hans har hatt på pillen, for å advare andre.
partydop

Etter å ha inntatt en dårlig pille med Ecstacy, måtte den 22 år gamle australske mannen i all hast til sykehuset. Det han sitter igjen med nå, er nerveskader som kraftig stamming og muskelspasmer – med mulighet for at begge deler varer livet ut.
partydop2

Han postet også en video der han oppfordrer andre til å revurdere valget om å ta partydop og tenke over konsekvensene, med han selv som skrekkeksempel.

Det kan være ganske vanskelig å høre hva Jordy sier til tider, så her er det:

”Festarenaen i Australia er ganske ville i disse dager. Det er også ecstasy. Hør her, folkens. Dette er ikke for å få sympati eller noe, det er for å gjøre folk bevisste.

Det har spilt en stor rolle i livet og påvirket mange mennesker, både familie så vel som venner. Legene kan ikke tro at jeg fremdeles er i live, så jeg er evig takknemlig for at jeg fortsatt er her. Tiden vil vise om spasmene og stammingen fortsetter i samme grad som nå, for alltid, men det vil nok ikke forsvinne med det første. Bare vær klar over dette, folkens. Ikke bli revet med på det som virker som lek og moro, bare fordi det er billig med 25$ for en pille… det er ikke verdt det.

Si nei til narkotika – gjør det for meg. Vær så snill.

Jeg vil bare takke alle for all støtten og alle meldingene jeg har fått. Beklager at jeg ikke har vært i stand til å svare på dem alle, men jeg blir veldig utmattet av alle muskelkrampene.”

Vær så snill, folkens. Ikke gjør det.
Jeg elsker dere alle.”

Videoen har fått over 90k delinger og støtte i strie strømmer fra hele verden rundt.
partydop3

partydop4

partydop5

Beskjeden kom i grevens tid – den australske sommerferien er snart i gang og det er også Schoolies (en eksamensfestival som feires etter det tolvte året på skole, der ungdommer fra hele Australia samles og feirer). Men uansett hvor du befinner deg, så er det viktig med forhåndsregler og konsekvent tankegang: Ikke svelg en mistenksomme piller – ikke kjøpt dem, ikke ta i mot.

Del denne videoen videre, så gjør du dine nære og bekjente oppmerksomme!