Paret reddet fem små nydeligheter fra døden. Men når kameraet zoomer inn? Jeg smiler fra øre til øre.

Å redde et liv er ingen enkel oppgave – men å redde fem er enda vanskeligere! Disse to dalmatinerne har ikke noe problem med å redde et liv i nød, selv om det ikke engang er en av deres egne.

Møt heltene Louie og Lady; to dalmatinere som er hysterisk forelsket. De elsker å være med hverandre, kun de to. Men da et kull pjuskete små kattunger kom inn i livene deres i desperat behov for pleie og kjærlighet, var de ikke vanskelige å be. De tok dem momentant til seg som sine egne og så på det som deres oppgave å oppdra de små pusekattene.

Hundene forsto med det samme at kattungene måtte ha hjelp, så i stedet for å ignorere dem og støte dem fra seg, beskyttet de dem og holdt dem trygge. Selv om de yndige små nøstene ikke er Louie og Lady sine biologiske barn, er det helt klart hvem som er deres egentlige far og mor. Denne fredfulle videoen viser akkurat hvor kjærlige og ydmyke de to store hundene er ovenfor sine nye babyer. Som nybakte foreldre!

Louie vasker forsiktig en av kattungene akkurat som om det skulle vært en liten valp. Uansett hvilken rase du skulle være av, så kalles dette ekte kjærlighet! Har du noen gang sett en søtere video i ditt liv?

Er du ikke overveldet over hvor fint disse kattungene har fått det hos sine nye foreldre? DEL hvis du syns at alle dyr også fortjener et trygt og godt hjem med masse kjærlighet!