De satte opp et kamera i denne eldre damens hjem. Hva det tok opp knuste hjertet mitt.

Når man blir voksen, får man plutselig nytt ansvar. Man må tenke gjennom livet sitt, karrieren, økonomien, relasjonene og kjærlighetslivet. På grunn av dette havner din egen familie ofte litt i andre rekke, noe som er uheldig, ettersom du trolig aldri ville ankommet de voksnes rekker uten dem.

Få mennesker føler denne smerten mer enn besteforeldrene. Etter hvert som tiden går, blir de vitne til at barna i familien vokser opp og flytter ut, og ser barnebarna gjøre det samme. Og det verste av alt er når de må bli vitne til at deres livs kjærlighet gir etter for alderen og faller fra.

Dette fører ofte til en ekstremt ensom tilværelse. Men med bare ett besøk eller telefonsamtale har vi kraften til å lyse opp livet deres, i hvert fall litt. De fortjener det sannelig – og mer til!

Ikke bli overrasket hvis dette får deg til å gråte en skvett.

Del dette, men hva så…? Ring dine besteforeldre, foreldre og eldre bekjentskaper. De er mennesker – full av liv og latter. Det vil bety så mye for dem, og det vil gjøre deg godt også. Og husk at ingen gir bedre råd enn de som allerede har vært gjennom alt sammen.

Loading...