En politimann i arbeid vender nesen ned mot veien og ser DETTE. Utrolig!

(Video nederst i artikkelen.)

En politimann i Ecuador var stasjonert som trafikkpoliti da han plutselig oppdaget et dovendyr bevege seg i sneglefart over en travel hovedvei. Trafikken var alt for voldsom til at det lille vesenet kunne krysse veien og dovendyret visste han var i fare. Hans geniale løsning på problemet? Jo, å plassere seg i veikanten, klamre seg godt fast i et veiskilt og vente tålmodig på at noen skulle komme å hjelpe ham.

dovendyr1

Og hjelpen kom, i form av betjent Aguayo. Den snille politimannen kjørte inn til siden for å inspisere den ”trege bjørnen”, som de kaller det i Ecuador.

dovendyr11

Ettersom dovendyr beveger seg hinsides sakte, trenger de ofte en menneskelig hånd å holde i når faren truer. Dette søte dovendyret ble tatt med til en veterinær som hadde spesialisert seg på denne typen dyr. Heldigvis var han frisk og… rask? Vel, i hvert fall frisk.

dovendyr22

Etterpå ble han transportert tilbake til habitatet sitt. Ikke nok med det, men Ecuadors kommisjon for politibetjenter i trafikken, gikk enda lenger for å sikre at alle dyr funnet ved eller i veien umiddelbart skal bli tatt hånd om. Dette dovendyret er ikke bare utrolig sjarmerende, men en helt i dyrenes rike!

Historien har blitt delt utallige ganger på nettet og har minnet mange mennesker på at dyr også fortjener oppmerksomhet i trafikken – DEL du også!

Loading...