Ingen har tro på den 53 år gamle bondekvinnen. Men ved første tone får pipen en annen lyd.

Det beste med talentjakt på TV er at alle er velkomne – uansett alder og utseende.

Noen ganger kan til og med fordommer bli knust, spesielt hvis du ikke først tror at en eldre person bærer et stort og ukjent talent som de har holdt skjult i alle år!

Det var da Jacqueline Faye (53) gikk på scenen i britiske The X Factor for å synge foran blant andre artisten Robbie Williams som var en del av juryen.

Da «bondekvinnen» gikk opp på scenen, var det ikke mange som forventet noe spesielt. Hun var nervøs og juryen, med styreleder Simon Cowell i spissen, så ikke ut til å ha noen store forhåpninger.

Men da hun åpnet munnen, måtte alle ombestemme seg – selvfølgelig hadde hun et stort talent!

Simon Cowell lite imponert

Jacqueline forklarer at hun bor og jobber på en gård i Oxfordshire, England, hvor hun blant annet avler dyr.

Simon ga henne det klassiske pessimistiske ansiktsuttrykket – men med tanke på hva han hørte fra Susan Boyle noen år tidligere, burde han ha lært å aldri dømme boken etter omslaget!

Publikum virket nesten flaue da hun fortalte om påfuglen sin som het Dave hjemme, og i likhet med Simon hadde de ingen forventning om å se noe talent.

Men det viste seg at alle tvilere tok feil – veldig feil.

Jacqueline valgte sangen «You’re My World», en hit fra 1960-tallet av Cilla Black. Allerede på den første tonen ble publikum solgt. Hun kunne synge som en engel!

Se selv i klippet nedenfor:

For en fantastisk inspirerende kvinne! DEL videre dette fenomenale klippet for å spre litt musikkglede til dine venner på Facebook i disse dager.

Loading...