To latterlig talentfulle sangere slår seg sammen for å fremføre «The Prayer» – dette er forbløffende.

Nå og da kommer det en musikalsk forestilling som virkelig fenger og vekker selv de dypeste følelser. Dette var absolutt tilfellet da Andrea Bocelli og Tori Kelly kom sammen for å synge «The Prayer» under en live-opptreden i Seattle. Deres rene stemmer blandet med live orkester førte til en perfekt duett som beveger alle som tar seg tid til å lytte.

Bocelli er en italiensk sanger og låtskriver. Hans arbeider har inkludert utallige pop- og klassiske hits og har blitt fremført på ni operaer og ført til over 80 millioner platesalg over hele verden. Ifølge hans nettside har han samarbeidet med ulike artister som Celine Dion og Sarah Brightman. Bocelli ble født med dårlig syn, men på grunn av en fotballulykke som barn, ble han erklært blind.

Kelly er en sanger og låtskriver som debuterte på YouTube bare 14 år gammel. Etter å ha fått en del oppmerksomhet, dukket hun opp på «American Idol» hvor hun ble slått ut etter et par runder. Men Kelly har siden etablert seg i musikkbransjen og ble nominert til beste nye artist på den 58. Grammy Awards, ifølge hennes nettside.

Dette samarbeidet viser at erfarne og nye musikere kan produsere en tidløs lyd. Sjekk ut videoen under for å se hele fremførelsen og sørg for å dele hvis du fant dette like rørende som vi gjorde!