Venner kjøper en falleferdig rønne for 50.000 kr – men VENT til du ser huset i dag.

I hjertet av Brownwood, Texas i USA, har et historisk hjem blitt gjenfødt gjennom en omfattende renovasjon og med god hjelp fra lokalsamfunnet. Forvandlingen vil gi deg hakeslepp. Bli med på en inspirerende reise og se hvordan et tilsynelatende håpløst prosjekt ble til en strålende suksesshistorie.

Dette historiske hjemmet i Brownwood, Texas i USA var opprinnelig ansett som håpløst, men to dedikerte venner klarte å forvandle det til et praktfullt kunstverk. Lauren og Lincoln, kjent som «Austin Flipsters» på YouTube, tok på seg den utfordrende oppgaven med å snu dette forlatte huset til et nydelig hjem, og forvandlingen er virkelig ikke til å tro!

hus

Skjermbilde YouTube.

Selv om de planla å bruke materialer fra det lokale Home Depot, var oppussingen langt fra en enkel oppgave. Huset var i elendig stand, med hull i gulvene og spor av tidligere renoveringsprosjekter som kun bidro til problemene de sto overfor.

hus innsiden

Skjermbilde YouTube.

Likevel valgte de å bevare noen av husets originale elementer og begrense endringene i layouten for å beholde sjarmen og karakteren. Takket være fantastisk hjelp fra lokalsamfunnet og en måned med intenst arbeid, klarte Lauren og Lincoln å fullføre prosjektet. Resultatet er intet mindre enn enestående!

I tillegg til å motivere andre til å ta fatt på lignende prosjekter, deler de også sin lidenskap og begeistring med seerne. Ta del i den fantastiske omvisningen i videoen nedenfor og la deg begeistre og inspirere.

DEL med venner slik at de òg kan få oppleve denne bemerkelsesverdige forvandlingen.