Hundefrisør arrestert for å ha brukket hunds hale for ikke å ha «sittet stille».

James Cordell Doughty Suthann fra Florida ligger syltynt an med myndighetene. Han risikerer nå streng straff for en hendelse som skjedde nylig. Han jobbet som hundefrisør på Groomingdales Pet Spa da dette forferdelige skjedde. I det minste ble det hele fanget på tape, og nå må han forklare seg.

Da hunden ikke ville gjøre som James sa, bestemte han seg for å bli voldelig mot dyret.

hund vold

Hva slags person oppfører seg som slik? Nyhetsvarsel: Dyr kan være sta noen ganger. Det er litt av «greien» deres. James grep den stakkars hunden i halen og prøvde å løfte dem av bakken med den. Selvfølgelig brakk halen av i hendene, og etterlot hunden i betydelige smerter. Han må definitivt betale for denne forbrytelsen, til lovens fulleste grad.

hund

Det er på tide at folk som mishandler dyr innser at de ikke er over loven. Dette er forbrytelser mot kjøtt og blod-ofre som trenger vår hjelp. Alle som skader et annet levende vesen med vilje, må straffes for det. Kan du tro at mannen ikke engang stoppet ved å brekke den stakkars jentens hale? Han fortsatte å skade henne enda mer.

Han tok slangen som han brukte til pleieprosessen og slo henne i hodet med den. Hva slags monster gjør slikt? Selv Brevard County Sheriff Office var sjokkert da de så videoen. De uttalte at dette er en av de mest forferdelige forbrytelsene de noensinne hadde sett.

Som om det ikke var ille nok er dette en tjenestehund. Den jobber med en veteran som sliter med posttraumatisk stresslidelse. Denne idioten valgte feil hund å yppe med. Vi håper at rettferdigheten seirer på vegne av henne.

Vær så snill: IKKE se videoen nedenfor hvis du ikke ønsker å se de grafiske bildene den inneholder.