Politiet responderer på panisk anrop om «inntrenger» – dør nesten av latter når de ser den skyldige.

I oktober 2016 fikk Sonoma County Sheriff’s Office i California inn en nødsamtale fra en 18 år gammel gutt som var meget stresset. Han var alene hjemme da hundene begynte å bjeffe, og signaliserte at noe ikke var som det skulle. Han hørte romstering fra etasjen over og bestemte seg for å ringe nødnummeret etter å ha tatt med seg hundene og låst seg inne på et rom.

«Vi dro ut og trodde det var innbruddstyver i andre etasje», sier Spencer Crum fra politiet til The Dodo. «Flere betjenter gikk gjennom huset, mens noen passet på fra utsiden.»

Det var da de fant inntrengeren.

«En av betjentene hørte en skrapelyd, og lyste opp på taket med lykten sin – da så han en hund som stakk hodet ut av takvinduet. Så knakk alle politibetjentene sammen av latter», sier Crum.

Bilder/Kilde.

Det viste seg det ikke var noen innbruddstyv likevel. Grand danois-hunden i takvinduet tilhørte eierne av huset. Gutten hadde i panikk glemt å telle med hunden. Hunden stod i vinduet og nøt utsikten og litt frisk luft.

«Tydeligvis hadde de mindre hundene begynt å bjeffe fordi de ikke kom seg opp til vinduet selv, og deretter løpt ned og bjeffet på eieren», sier Crum. Situasjonen løste seg selv, og politiet sier at dette er første gang en hund har blitt tatt for å være en innbruddstyv.

Del gjerne denne artige nyheten med vennene dine om du trakk på smilebåndet!

Likte du dette, lik Viral'o'Mania på Facebook:

Loading...