Denne modige men idiotiske dusten utførte akkurat den perfekte forbrytelsen. Følg med på kuen.

Jeg har sett noen elleville overvåkingsvideoer i mitt liv, men denne tar kaken. Seriøst.

I det ene øyeblikket sniffer en fredelig ku rundt etter litt saftig gress. I det neste øyeblikket stiger en mann ut fra en liten personbil og klarer på uforklarlig vis å dytte kuen inn i baksetet(!!). Den bestemte tyven klarte altså å stikke av med kuen til en intetanende bonde som trodde det var en god idé å la gode gamle Litago vandre rundt i nabolaget.

Og i tilfelle du glemte det: Kuer er store. Jeg kan ikke forestille meg hvordan de var i stand til å få plass til den i baksetet.

Haha. Den Ocean’s Eleven-aktige bakgrunnsmusikken til dette «kuppet» fikk meg til å le. Herregud… Skal man le eller gråte av dette? Jeg tror jeg gjør litt av begge deler…

Del galskapen på Facebook.