Hunden er på diett, men se på reaksjonen når eieren nekter å gi ham mer mat

Mange mennesker ville nok ikke hatt noe imot å veie en kilo mindre eller fem. Men denne yndige franske bulldogen som har blitt satt på diett er ikke helt fornøyd med det, og det viser han på tydeligst måte.

Hunden Cashew elsker å spise, noen ganger kanskje litt for mye. Men la oss være ærlige – hvem gjør ikke det?

Derfor måtte den lille bulldogen gå på slankekur for å gå ned noen kilo. Men som mange vet, kan det være en stor utfordring å spise mindre enn vanlig. Og det var absolutt sant for Cashew.

Cashews reaksjon da han fikk mye mindre mat enn han var vant til, sprer seg nå som ild i tørt gress på internett. I det øyeblikket var Cashew akkurat ferdig med frokosten og på vei tilbake for enda mer mat, men det er da han gjør den skjebnesvrange oppdagelsen… Det er ikke mer mat!

Når eieren hans ber ham gå på slankekur, protesterer den firbeinte vennen høyt og tydelig. Vær spesielt oppmerksom på Cashews svar (0:42) når eieren hans sier at han er «litt lubben».

Denne lille hundens kroppsspråk er helt fantastisk, og vi kan tydelig se hvor misfornøyd han er med det nye kostholdet. Del gjerne denne morsomme videoen med vennene dine!

Loading...