Da jeg tilfeldigvis zoomet inn på Google Earth, forventet jeg definitivt ikke dette. Ikke hjertet mitt heller.

I Google Earth, ved kysten i Kroatia, ligger det en liten øy. Hvis du skroller deg ned langs kysten i Adriaterhavet, kan du komme over dette lille merkverdige stedet…

Da vi oppdaget denne prikken på kartet var det vanskelig å tro våre egne øyne. Var det en ungdomskilde? Gudenes hjem? En spøk?

Du må bare se det med egne øyne.

Adriaterhavet er lokalisert mellom Italia og Kroatia.

Og hvis du zoomer inn…

Fortsetter å zoome inn…

Finner du en liten øy ved navnet Galesnjak.

Det som gjør denne øyen så spesiell er formen den har.

Det er så å si et perfekt hjerte.

Stedet er kjent som Lovers Island, altså øyen for elskere, og er en rimelig populær turistattraksjon. Det er kanskje stedet for bryllupsreise?

Men noe skjedde med denne øyen, noe som muligens gjør det til øyen for eks-elskere…

To striper areal fylt med skog er revet bort, noe som får det til å se ut som at hjertet har knust og forsøkt bandasjert. Der røk den bryllupsferien…

Heldigvis vokser trærne på Galesnjak tilbake. To skogholdt med oliventrær skal snart fylle tomrommet med brun jord og det vil bli en kjærlighetsøy igjen.

Innehaveren av den private øyen, Toci Juresko, håper at han i fremtiden kan skape et hemmelig paradis for elskende som vil gifte seg, reise bort på valentinsferie og lignende.

Disse trærnes gjenvekst kan kanskje vise oss at selv om den du elsker knuser hjertet ditt i tusen biter, så helbredes du til slutt.

DEL gjerne med de du er glad i

Loading...