Da jeg tilfeldig zoomet inn på Google Earth, forventet jeg ikke dette. Ikke hjertet mitt heller.

I Google Earth, ved kysten i Kroatia, ligger det en liten øy. Hvis du skroller deg ned langs kysten i Adriaterhavet, kan du komme over dette lille merkverdige stedet…

Da vi oppdaget denne prikken på kartet var det vanskelig å tro våre egne øyne. Var det en ungdomskilde? Gudenes hjem? En spøk?

Du må bare se det med egne øyne.

Adriaterhavet er lokalisert mellom Italia og Kroatia.
hjerte oy1

Og hvis du zoomer inn…
hjerte oy2

Fortsetter å zoome inn…
hjerte oy3

Finner du en liten øy ved navnet Galesnjak.
hjerte oy4

Det som gjør denne øyen så spesiell er formen den har.
hjerte oy5

Det er så å si et perfekt hjerte.
hjerte oy6

Stedet er kjent som Lovers Island, altså øyen for elskere, og er en rimelig populær turistattraksjon. Det er kanskje stedet for bryllupsreise?
hjerte oy7

Men noe skjedde med denne øyen, noe som muligens gjør det til øyen for eks-elskere…
hjerte oy8

To striper areal fylt med skog er revet bort, noe som får det til å se ut som at hjertet har knust og forsøkt bandasjert. Der røk den bryllupsferien…
hjerte oy9

Heldigvis vokser trærne på Galesnjak tilbake. To skogholdt med oliventrær skal snart fylle tomrommet med brun jord og det vil bli en kjærlighetsøy igjen.

Innehaveren av den private øyen, Toci Juresko, håper at han i fremtiden kan skape et hemmelig paradis for elskende som vil gifte seg, reise bort på valentinsferie og lignende.

Disse trærnes gjenvekst kan kanskje vise oss at selv om den du elsker knuser hjertet ditt i tusen biter, så helbredes du til slutt.

DEL gjerne med de du er glad i