Slik fant kvinne hestene sine i låven. Men da hun innså DETTE, begynte hun å filme…

Liz Mitten Ryan driver en spesiell hestegård som heter Equinisity Retreats, med 320 hektar skog, åser, innsjøer og elver hvor hestene er fri til å streife rundt. Denne samlingen av hester er en familiegruppe som deltar i å hjelpe folk å lære om hester og helbrede de som trenger det.

«De er unike fordi de er alle en familie og har blitt født og oppvokst med kjærlighet og frihet til å leve som ville hester i deres familiegruppe mens de deler et dypt nivå av forbindelse og kommunikasjon med mennesker,» skriver Liz.

I denne videoen har hestene nettopp hatt et stort måltid og ønsker å slappe av. De legger seg ned i låven for å hvile, og det er da prompingen og snorkingen begynner!

Liz sier hestene er i en stor åpen låve, og de brede frontdørene er alltid åpne, noe som kan være bra hvis det skjer mye fising! «De kan komme inn for å hvile eller gå ut når de velger,» skriver Liz.

Å se denne familien av hester slappe av uten en bekymring i verden fikk meg til å smile så mye. Liz sa at hun filmet det «for moro skyld og å vise hvor avslappet og glad disse hestene er. De vil komfortabelt ligge og sove i en låve full av besøkende fordi de er elsket og trygge.»

Loading...