Valpen klarer ikke holde begeistringen tilbake når eieren kommer hjem – søteste noensinne.

Det er ikke noe bedre enn å komme hjem og bli møtt med innbydende klemmer.

Enten det er fra dine barn, din ektefelle eller andre kjære – det er hyggelig å ha folk som virkelig gleder seg til å se deg!

Men vet du hvem du kan stole på blir begeistret hver gang du går inn døren? Hunden din, selvfølgelig!

Det er helt hjertevarmende å se den firbeintes hale logre og få dem til å overøse deg med kyss og slikk etter en lang dag på jobb, eller selv bare en kjapp tur til butikken.

Overlykkelig shiba inu-velkomst

I en video som har gått viralt, opplever en fersk kjæledyrseier hvordan det er å komme hjem og bli møtt av en spent og overlykkelig valp.

Opptaket er så bedårende at det sannsynligvis forklarer hvorfor det har blitt sett mer enn 29 millioner ganger!

Ikke overraskende har seerne lagt igjen mange vakre kommentarer som:

«Det er så søtt, kjærligheten til dyr er utenfor vår fatteevne! Uansett hva, elsker de oss til det maksimale!»

Noen andre skrev:

«Han er den søteste lille tingen noensinne, sånn en søt liten darling. Jeg er i ren valpekjærlighetsmodus etter å ha sett denne videoen.»

«En god dose overbelastning av søthet»

Pelsbabyene våre er alltid der for å løfte sjelen vår – som bare er én av en million-og-én grunner til at vi elsker dem så høyt!

Og når du trykker på play i videoen nedenfor, vil du skjønne hvorfor 29 millioner allerede har sett denne bedårende valpen i gledesrus og fullstendig ekstase over at eieren kommer hjem for dagen.

Vi håper du også deler videoen videre med dine venner, så får vi antall visninger opp i 30 millioner før vi vet ordet av det!

Se bare hvordan Shiba Inu-valpen reagerer når eieren hans kommer hjem. Bedårende!Vennligst DEL dette med venner og familie.