Når P!nk inviterer 12 år gammel fan til å synge foran tusenvis får ALLE bakoversveis.

Victoria Anthony er en 12 år gammel jente som har sang som en av sine aller største interesser. Det eneste hun vil når hun blir stor, er å bli artist.

Den lille jenta bruker mesteparten av døgnets timer til å tenke på musikk, øve, synge og filosofere over hvordan hun i fremtiden kan leve av musikken.

En dag fikk hun høre at favorittartisten var på vei til hjembyen hennes, og da visste hun umiddelbart at hun var nødt til å synge sammen med henne.

I flere uker før yndlingsartisten skulle holde konsert, la Victoria ut en rekke filmer og bilder der hun oppfordret artisten til å opptre sammen med henne.

La oss bare si at det fungerte: Idolet hennes ble med på notene, og inviterte den heldige jenta med på konserten. Hendelsen ble gudskjelov foreviget på kamera, noe vi virkelig priser oss lykkelig over.

Artisten vi snakker om er selvfølgelig ingen ringere enn Pink! (som du sikkert fikk med deg via overskriften og bildet) – og selv hun hadde neppe forventet å bli så bergtatt av Victorias ubegripelig vakre stemme, som hun ble.

Opptredenen du straks blir vitne til er intet mindre enn fantastisk. Likheten mellom Victoria og Pink er oppsiktsvekkende.

Se den unike opptredenen nedenfor: