Blås på tommelen din og det vil ha denne overraskende effekten på kroppen din.

Kroppene våre er mildt sagt merkelige. Når et ledd begynner å verke, blir et annet varig medisinsk problem plutselig løst, og vice versa. Når du føler begynnelsen av en sår hals, får en tett nese eller støter på noen av disse daglige problemene, gi disse nyttige triksene en sjanse.

Ved å legge press på visse steder, holde sinnet distrahert og benytte en rekke andre nyttige taktikker, kan kroppen din overvinne selv de mest frustrerende sykdommer, bekymringer og smerter.

Berolige en kløende hals

Varm te er godt, og litt salt gurglevann kan gi midlertidig lindring – men når vi har en kløe i halsen vår, er det ingenting som ser ut til å virkelig roe trangen til å klø. Scott Schaffer, som er sjef i et øre, nese og hals-spesialitetssenter, fortalte Men’s Health hemmeligheten bak varig lindring av halskløe. Doktor Schaffer sier at alt du trenger å gjøre er å klø øret! Han forklarte: «Når nervene i øret blir stimulert, skaper det en refleks i halsen som kan føre til en muskelkrampe. Denne krampen avlaster kløen.» Alle i hjemmet ditt vil takke deg den kommende forkjølelses- og influensasesongen !

«Kul ned» nervene dine

Når verden stresser og du ikke vet hvordan du skal slappe av, sprut litt kaldt vann i ansiktet ditt! Kombinasjonen av å holde pusten og føle iskaldt vann på huden vil lure hjernen til å sette i gang «pattedyrdykkingsrefleksen.» Denne refleksen tvinger kroppen til å bruke oksygen mer effektivt, noe som roer deg ned. WebMD sier at historien bak vann og stresslettelse er lang og veldokumentert. De forklarer at selv bare å drikke et kaldt glass vann kan hjelpe deg å «chille». Det betyr at du ikke trenger å ødelegge mascaraen for å gi dette tipset en sjanse!

Vær modig når du gir blod

Hvis tanken på et nålestikk gir deg grøsninger, prøv å distrahere deg selv! Når sykepleieren er i ferd med å sette sprøyten, slipp ut et lite host. Dette vil holde tankene borte fra prosedyren og enhver smerte sprøyten kan føre til!

Helbred selv den tetteste nese

Når du er slått ut av tett nese, press tungen mot ganen og en finger mot hvert øyenbryn. Dette trykket mot beinet vil få det til å bevege seg frem og tilbake, noe som vil løsne slimet. Du vil kunne nyte et dypt åndedrag etter ca. 20 sekunder! Slim er nå en saga blott.

Minsk sjansen for brannsår

I stedet for å løpe etter isposen etter et stygt brannsår, prøv å trykke fingrene mot det berørte området forsiktig. Dette vil bringe huden tilbake til kroppstemperatur mindre raskt, noe som vil redusere risikoen for blemmer. Huden din vil gro naturlig, og du vil være uten et merkbart brannsår!

Få en tannpine til å forsvinne på sekunder

Hvis du har følsomme tenner, vil dette nyttige trikset forandre livet ditt! Når du begynner å føle smerten, legg en isbit på baksiden av hånden din. Det er lurt å gni den frem og tilbake på «svømmehud»-området mellom pekefingeren og tommelen. Dette området er fylt med nervebaner som sender smertesignaler fra ansiktet og hendene til hjernen, og den kjølige temperaturen vil blokkere meldingene de prøver å sende!

Kvitt deg med nervøsitet for godt

Høres dette kjent ut? Du er kledd opp og klar for den store daten, men sommerfuglene i magen er alt du kan tenke på! Nå kan du roe nervene på sekunder ved å blåse på tommelen. Det høres kanskje rart ut, men dette vil regulere pusten din, og vil kontrollere vagusnerven, noe som bidrar til redusere hjertefrekvensen. Sommerfugler, forsvinn!

Bli kvitt migrenen akkurat nå

Du trenger ikke dyre og vanedannende smertestillende medikamenter for å behandle din bankende migrene! Prøv den gamle teknikken med å bruke trykkpunkter for å lindre selv de verste hodepinesmerter. Ifølge Livestrong, vil du bruke tommelen og pekefingeren på den ene hånden for å legge trykk på samme «svømmehud»-område (mellom tommel og pekefinger) på den andre hånden. Trykk og hold i to minutter på hver side, mens du roterer fingrene i en mild, sirkelbevegelse. Dette vil tillate blodet å strømme ut av hodet og nakken, og vil løsne enhver Ki, eller «blokkert energi».

Lær deg enda flere måter å lindre migrenen med disse viktige trykkpunktene.

Kilde.

Gi dem en sjanse

Nå som du har verktøyet til å drastisk bedre livskvaliteten, er det eneste som gjenstår å dele dem med dine venner og kjære. Alle kan dra nytte av disse viktige livstipsene.