Mammaen tok en titt på babyen og sa «nei takk» – da bryter sykepleieren reglene og gjør dette.

Lille Adam ble født med et friskt hjerte, friske lunger og en fullt fungerende hjerne. Men utseendet hans var ikke som andres. Adam ble nemlig født med diagnosen Bartsocas-Papas syndrom, som gjorde at han ble født uten øyelokk, nese og hender.

Når Adams foreldre fikk se gutten etter fødselen sa de at de ikke ville beholde ham. For dem var det helt utenkelig. Da bestemte sykepleieren å gjøre noe som anses som langt utenfor regelverket, for å redde den lille gutten.

Jessica Paulraj jobbet som sykepleier på sykehuset der mammaen ga slipp på gutten. Både hun og hennes mann Raja, som er lege, var involvert i fødselen og når de hørte morens reaksjon da hun så sitt eget barn gjorde det vondt i hjertene deres.

Adams foreldre ville ikke ha ham. Når de så hvordan ansiktet hans var formet og hvordan beina hans var satt sammen sa de at de nektet å ta han med hjem. Ifølge CBN skal foreldrene ha sagt at de hadde latt gutten dø om de ble tunget til å ta seg av ham.

Dette knuste sykepleieren Jessicas hjerte. Hun visste at hun ikke kunne la den lille gutten dø. Hun og hennes ektemann diskuterte seg i mellom og valgte deretter å adoptere Adam.

Men det var ingen enkel vei paret tok. Adams diagnose førte nemlig til utrolige vanskeligheter i hverdagen, som krevde operasjoner utført av spesialister. Det hele skulle koste flere hundretusener av kroner.

Takket være legens apell og folkets engasjement for Adams skjebne lyktes de i å samle inn 100.000 dollar til Adams operasjoner, som vil forlenge livet- og livskvaliteten hans.

Se Adams utvikling til å bli en glad- og fremfor alt elsket baby i videoen under.

Det behøver ikke å være en biologisk sammenheng for bli være en god forelder.

DEL denne hjertevarmende historien med venner.