Kvinnen var møkklei av at folk parkerte i innkjørselen hennes. Så la hun en finurlig plan.

Hele tiden parkerte alle og enhver sine biler i innkjørselen til Julie. Til slutt fikk hun nok og ringte etter hjelp hos et byggefirma. Nå ler hele nettet av hevnen hennes.

Det kan ofte være utfordrende å finne parkeringsplass.

Det gjelder også den 48-år gamle Julie Geue fra Crowborough i East Sussex, England. For henne er problemet imidlertid at hun ofte ikke kan parkere i sin egen innkjørsel, fordi andre har etterlatt bilene sine i den.

I forrige uke fikk hun dog nok. En bilist hadde parkert sin sølvgrå personbil, slik at Julie Geue nok en gang ikke kunne bruke sin egen innkjørsel.


Da innkjørslen allikevel skulle ha ny grus, bestemte hun seg for at siden hun likevel ikke kunne komme til på grunn av den parkerte bilen, så kunne jo byggefirmaet bare stille posene med grus bak bilen, slik at parkeringssynderen ikke kom seg ut igjen.

julie 01

julie 02


Hun etterlot også en beskjed til den feilparkerte billisten.
julie 03

– Kos deg med å grave. I det minste regner det ikke.

julie 04

– Etter å ha konsultert offentligheten ble det ved avstemming avgjort at du skulle ha lov til å grave din vei ut i friheten. Vær imidlertid oppmerksom på overvåkningskameraet, så smil mens du arbeider.

Da billisten kom tilbake for å hente bilen sin, var han ikke like blid som Julie Geues beskjed til ham var.

– Overtrederen i dette tilfele påstår at han har gjort en feil i forvirringen over hvilket hus han skulle parkere foran. Etter å ha funnet meg i dovne, motbydelige og uhøflige (ofte truende) folk, er jeg dessverre likeglad med om det er en ærlig feil eller ei, skrev hun i etterkant på Facebook.

Hun forklarer videre at hun minst tre ganger i uka sitter i bilen sin midt på veien med en massiv kø bak seg, mens folk har parkert i innkjørselen hennes slik at hun selv ikke kommer inn.


– Jeg bor rett overfor togstatsjonen fordi det er praktisk… FOR MEG. Jeg har en innkjørsel med plass til fire biler fordi det er praktisk for meg. Ikke for at late idioter kan parkere gratis. Det er ikke fordi det kun skjer på grunn av toget. Helger og kvelder er nemlig verst, lyder det.

Bildene av hevnen har blitt delt over 5000 ganger.